Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondhatnám el a szüleimnek, hogy leszbikus vagyok? Hogyan reagálnának rá? (15/L)
köszi a válaszokat!
egyébként már nem egy lány iránt éreztem szerelmet, és ez elég meggyőző érv arra, hogy leszbikus vagyok..nem tudom elképzelni, hogy az érzések, hogy kavarodhatnának ennyire össze..de ez már nem is ide tartozik
köszi még1szer!
Hát, én is 15 vagyok és leszbikus :D És tudom milyen dühítő, amikor mindenki azzal jön, hogy "majd kinövöd...". Mert ezt igenis lehet tudni :D
Naszóval. Az anyám rákérdezett, mert van egy leszbi barátnőm, csak úgy viccből, hogy "csak nem lettél te is homi?" nevetett. én meg nem válaszoltam és akkor azt mondta, hogy "na NE." azóta már viccelődik vele és elmeséli a barátainak is :D szóval nemtudom milyen a kapcsolatod a szüleiddel, de szerintem mondd el nekik. Vagy ha nagyon félsz, akkor csak kicsit később.
amikor én összejöttem az első komolyabb barátnőmmel, apukámnak egy hónap után elmondtam, azóta eltelt 4 év, elfogadja, de gyakran az unokákkal zaklat... anyukámnak csak fél éve mondtam el, ő kábé jobban áll hozzá mint a fater, még poénkodni is szoktunk vele. persze nála is szóba jön az unoka dolog...
szóval szerintem szülő függő, ha jó a kapcsolatod velük, biztos,h meg fogják érteni, mert szeretnek téged és elfogadnak úgy ahogy vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!