Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy srác, úgy néz ki, összejövünk, de ő szakácsnak tanul, én meg nem tudok szinte semmit sem főzni, sütni. :S Ez gáz? :D
Nagyon sok mindent művel. Miatta elkezdtem gitározni és rajzolni is.:D (Mert neki ezek a hobbijai.) Akkor most kezdjek el főzőcskézni is?:/ Szerintetek nagyon zavarná, hogy én nem értek ehhez semmit?:( Mert eddig nem foglalkoztam ilyenekkel, palacsintát és pudingot tudok csinálni, és ennyi.:S:S
16/L
szakács a barátom és én sem tudok főzni.azt mondta elég h ő tud:) néha persze együtt szoktunk főzni ez így pont jó.
ha nagyon zavarja majd megtanít:P
Nagyon tetszett a kérdésed :))
Olyan édesen fogalmaztad meg :P
Ám:
1. Neki ez a foglalkozása, elfoglaltsága, hogy főzzön, ezért tanult, ezt tanulta. Ellenkező esetben, ha te geológusnak tanulnál, és ő még a lemez tektronikát is összekeverné a földcsuszamlással, akkor mi a gond? :)
Nem kell elvárnia a kapcsolatban, hogy alkalmazkodj hozzá mindenben.
2. Másrészt, 16 évesen tudsz ezt azt főzni, sütni, én semmit nem tudok 19 éves fiú létemre, és a fiúk többsége szintén egy francia melegszendvicsen, pirítóson kívül még egy sonkás tojás rántottához sem ért :))
3. Fináléként meg te tudsz mást is, amit ő nem. Pl. görkorizás, vagy esetleg az úszás, vagy a kosárlabda. Ezek mind nőies dolgok. :)
19/F
Köszi mindenkinek! Tudom, hogy meg kéne tanulnom főzni, de semmi kedvem hozzá... egyáltalán nem köt le.:( És tudom, hogy ez baj. Én azt érzem cikinek, hogy ő fiú, és tud főzni, én meg lány vagyok, de nem tudok.:D De majd biztos tanít pár főztöt.:P Úgy még élvezném is.:D
A gitározást és a rajzolást nem azért kezdtem el, hogy neki megfeleljek, hanem azért, mert van lehetőségem rá, és mikor megtudtam, hogy ő ezeket csinálja, akkor vhogy kedvet kaptam hozzájuk.:D És nem azért, hogy neki megfeleljek, mert szerintem ha nem tudnék gitározni, azzal nem lenne semmi baja.:D (Kár, hogy a főzőcskézéshez nem kaptam kedvet.:/)
Azért arra a későbbiekben vigyázz, hogy ne legyél olyan mint ő! Ne csak azt csináld, amit ő! Hosszabb távon baromi unalmas egy kapcsolatban hogy mindketten ugyanazt csináljátok, ugyanaz a hobbitok...
Főzni meg megtaníthat, mert szerintem alapvető dolog , hogy egy nő tudjon főzni! Persze elhiszem, hogy 16 évesen még annyira nem érdekel a dolog, de a későbbiekben bizony jól jöhet majd, ha jó háziasszony és feleség akarsz lenni!
Előre bocs, ha olyat írok, amit már írtak, nem olvastam végig a válaszokat, mert annyira szerettem volna írni. :D
18 éves voltam, mikor összejöttem egy sráccal, aki akkor még csak tanult szakácsnak, azóta már nagyon ügyes szakács lett belőle. :) Nem mondom, hogy nagyon sok mindent tudtam kreatívkodni a konyhában, de nem zavart túlzottan. Tetszettem a srácnak, tetszett nekem a srác, és nagyon szép kis kapcsolat lett ennyiből. :)
Igazából még élveztem is, hogy ő mondott nekem dolgokat, meg tanított egy-két fogásra. És nagyon is aranyos tud lenni, ha együtt főztök, ő mondja, mit csinálj, te meg csinálod. :)
És ez minden mással így van. Egy srácnak tetszik, ha taníthat valamit. Akár a konyhában, akár a focipályán, akár az üzleti világban, akár a tanórán. Ha valamiben ügyesebb/okosabb/talpa esettebb, mint a lány, az élvezettel tölti el. :)
Volt olyan barátom, aki focicsapatokról meg egyéb sportokról és rockzenéről tanítgatott ezt-azt, és a mostani Kedvesem a háztartásban (főleg konyhában, és takarításban) nagyon ügyes, sokszor szoktunk együtt tevékenykedni, amit mindketten nagyon élvezünk. :)
Szóval szerintem egyáltalán nem ciki, hogy nem vagy ügyes, és még kérheted is, hogy segítsen, vagy süssetek valamit közösen.
Azt pedig biztos értékelni fogja, hogy miatta elkezdtél pl a rajzzal foglalkozni! :)
De vigyázz: őrizd meg a saját egyéniséged és hobbidat is, mert számára ez (is) lesz izgalom. :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!