Szakácsnak tanulok az suliban alul osztályoznak, kiakarnak rúgni szakmai hozzá nem értés miatt. Mikor a munkahelyi főnököm a duplájára emelte a fizum az ételeim kifogástalanok (alacarte). Van-e olyan szervezet ahová fordulhatok ez ügyben?
Nos, az azért nyilván benne van, hogy egy étteremben nem mindig úgy készítik az ételeket, ahogyan az a nagy könyvben meg van írva... Készítheted te úgy, ahogyan ott tanultad, ha egyszer a suliban nem az az elvárás. Másik: a konyhában úgy mozogsz, úgy koszolsz, úgy aprítasz, ahogyan az neked tetszik, senki nem megy utánad vonalzóval, míg a suliban ezt megtehetik.
Ugyan nem tudom, mi a konkrét probléma veled a suliban, de így látatlanban azt mondom, hogy csinálj mindent úgy, ahogyan azt a tanár mondja, a munkahelyeden meg úgy, ahogyan azt a főnököd, vagy a főszakácsod mondja...
Amúgy nem mondták, hogy mi a konkrét baj veled? Mit jelent a te esetedben a szakmai hozzá nem értés? Nem megy egy menüsör összeállítás, vagy étlap összeállítás, vagy pontosan mi?
Nem faggatlak, csak segíteni szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!