Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kérdésem férfiakhoz szól!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kérdésem férfiakhoz szól! Próbálkoznátok újra ilyen esetben? Hogyan viselkedjek? (Többi lent! )

Figyelt kérdés
Szóval baráti-flörtölgetős kapcsolatban vagyunk már jó ideje az illetővel, de eddig még soha nem lépte át a határt, megmaradtunk a flört szintjén. Sőt, ki is mondta korábban, hogy nem akar többet. Viszont nemrég bepróbálkozott (szexuálisan, csak szóban). Engem teljesen összezavart, és nem tudtam hogyan reagáljak rá. Végül is nem mondtam semmit, a viselkedésemmel viszont inkább a NEM felé hajlottam, legalábbis ezt éreztethettem vele. Tudtam, hogy zavarban van, és másnap próbáltam oldani a szituációt és felhívtam, hogy jelezzem, hogy nem haragszom. De ő úgy tett, mintha semmi nem történt volna, nem is emlékezne az egészre. Nem tudom, mit tegyek, hogyan kell vele viselkednem. Hamarosan találkozunk (társaságban). Nem tudom, hogy ő hogyan fog reagálni. Azt tudom, hogy bejövök neki, soha nem titkolta. De most nagyon kínos ez a szituáció, nem tudom, hogyan kezeljem. Segítenétek?
2012. máj. 16. 18:30
1 2
 11/11 knife1 válasza:
Inkább találkozz velem, én nem hagyok kétségeket a szándékaimat illetően!
2014. okt. 7. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!