Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
*Vivi* kérdése:
Szerintetek tetszek neki?
Figyelt kérdés
Sulis vagyok. Mostansag azokon az orakon amelykeken csak lehet mellem ul es beszelgetunk. Nekem tetszik es nem tudom hogy ez kolcsonos-e.De, a baratnomet is piszkalja es szerinte azert hogy felkeltse a figyelmemet, hogy vegyem eszre. Sokszor figyel, mosolyog es udvarias.De ugy szokott lenni hogy egyszer fent, egyszer lent....2012. máj. 16. 14:30
1/1 anonim válasza:
Szia!
Ne haragudj hogy ezt mondom, de erre szerintem ennyiből mi nem fogunk tudni pontos választ adni, esetleg csak tippeket. >_< Én például azokra a lányokra is mosolygok, és azokkal is próbálok udvarias lenni akik nem tetszenek nekem, egészen egyszerűen azért, mert ilyen a stílusom. Ebből pedig nem lehet arra következtetni hogy nekem akkor mindenki tetszik.
Az iskolában azért szoktak lenni amolyan pletykák miszerint x-nek tetszik y és a többi...Tehát még az is lehet hogy eljut hozzád a hír, aminek azért érdemes megvizsgálni a hitelességét. De a legjobb megoldás szerintem az, ha megbeszéled ezt a sráccal.
Minden jót! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!