Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik. Ti mind így csináljátok? Rosszat jelenthet?
Figyelt kérdés
Barátommal minden oké, mikor együtt vagyunk, de ha egy nap nem találkozunk alig hív (inkább én hívom), mintha nem akarna beszélni velem. Tényleg erről lehet szó? Vagy ez valami pasis dolog?2012. máj. 15. 21:54
11/13 anonim válasza:
Szeret..DE! ha a pasid hivogatna akkor úgy tünne mintha papucs lenne..és a papucs sose alfahím...így ő tartja az alfahím szerepet..és ha minden igaz akkor szeret téged...ha mikor együtt vagytok rendes akkor az van amit említettem :)
12/13 anonim válasza:
Én se hívtam a barátnőmet soha. Mindig ő keresett, mert nekem volt jobb dolgom is. Küzdjön csak szépen értem.
13/13 anonim válasza:
tudod az embernek van munkája, más ismerősei, barátai kötelezettségei is a barátnőjén kívül. Nekem legalábbis van pasi létemre, így nem érek rá csak vele tündibündizni munkaidőben mert akkor nem tudom miből kifizetni a számláimat hónap végén.
Azért mert neked sok a szabadidőd, ez még nem jelenti azt hogy alapból másnak is sok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!