Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csók? Smárolás? Mi a különbség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csók? Smárolás? Mi a különbség?

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 13:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez teljesen ugyanaz mint a dugás és a szeretkezés...az is teljesen ugyanaz, de mégis más...remélem érted:)
2009. jún. 28. 21:56
 12/22 anonim válasza:
80%

Ezeket nem lehet megválaszolni. Olyan ez mint a 2 és a 3 puszi találkozáskor. Vagy a szeretkezés és a dugás.

Nincsenek definiálva. De ahogy itt értelmeztétek az szimpatikus.

2009. jún. 29. 02:05
 13/22 anonim ***** válasza:
88%
A csók lágy, szerelmes.A smárolás vadabb.Ennyi.
2009. júl. 1. 09:31
 14/22 anonim válasza:
75%

Sziasztok!

Szeritem a puszi az amit ismerősöknek adsz pl. az arcára.

Persze az is puszi amit a párodnak adsz a szájára,de az még nem csókolózás.

Csók az amikor a nyelved nem használod, smárolásnál viszont használod a nyelved is.

Egyéjszákás kalandoknál is van szerintem csók és smárolás, ki hogyan szereti. Van aki pl a nyelvét egyáltalán nem használja, mert gusztustalannak tartja.

Szóval szerentem ez a különbség.

2009. júl. 1. 10:43
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Attól hogy nem használod a nyelved, még lehet csók. Nem mondanám puszinak azt amikor kb ugyanazt csinálod mint nyelves csóknál csak épp nyelv nélkül.

én mondjuk nyelvvel szeretem, nemrég még nem is gondoltam h anélkül is lehet, aztán a mostani barátnőmmel meg haverom nőjével beszéltem erről és kiderült h sokan vannak akik anélkül is szoktak...

2009. júl. 2. 10:44
 16/22 anonim válasza:
78%

A csók az amikor az ajkak érnek össze, de nem dugjátok egymás szájába a nyelveteket. Nagyon sokáig ez volt csak az elterjed. A francia csók, amikor a nyelv is sokat szerepel. A smárolás pedig a francia csók egy olyan változata, ami inkább a szenvedélyről szól és nem a szerelemről, érzelmekről.

Ez az én véleményem, és én így tudom, lehet cáfolni :D

2009. júl. 3. 10:42
 17/22 anonim ***** válasza:
77%
Én régebben azt hittem, hogy a smárolás több, mint a nyelves csók (pl. fülcimpa harapdálása, nyakak nyalogatása a csók mellett pluszba stb.) De lehet, hogy technikailag tényleg olyan, mint a nyelves csók, csak az elnevezés más. A "csókolózás" nekem is jobban tetszik :D De nem vagyok biztos benen, hogy a smárolás csak érzelem nélkül lehet. Persze ha érzelem nélkül megy a csók, akkor az inkább smárolás, de nem minden smárolás érzelem nélküli. Vagy nem? :P
2009. szept. 6. 19:50
 18/22 anonim ***** válasza:
76%
mindenki maga donti el hogy mit minek ertelmez!
2009. szept. 16. 00:09
 19/22 anonim ***** válasza:
ezen a kérdésen énis törtem már az agyam..:). sztem ezt midnenki kicsit másként gondolja,ahogy látom itt is megoszlanak a vélemények.. én ugy gondoltam,hogy a csdóknál nem használod még a nyelved..vagyis a csók még a smárolás első menete,mikor még nem kezdtek el nyelvezni,hanem kcsit érzékibb,s aztán alakúl ki a smaci.. bár most h olvastam akomenteket,lehtséges h a csók tényleg az mikor szerelemből,a smárolás pedig mikor nem..: ) .. 14/L vok.és nálunk pl a suli senki nem azt mondja h csókolózás ,mindenki a smárolás szót használja :S ..ami sztem nem a legszebb xD ..még ha szerelemből is van...(:
2010. márc. 1. 18:35
 20/22 anonim ***** válasza:
Szerintem a smárolás a nyelvel való játék.
2010. márc. 4. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!