Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami különbség a smár és a csók között?
Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 20:07
1/8 anonim válasza:
hát a csók a samár és a szájrapuszi között van :D
3/8 anonim válasza:
az én szótáramban van...
smár = undorító nyáladzás bárhol, bármikor, bárkivel
csók = a szerelem megnyilvánulása
de én a kőkorszakban élek, ezt már párszor a fejemhez vágták, szóval nem kell rám hallgatni :P
17/L
4/8 anonim válasza:
Hát te kőkorszaki-szaki persze ,hogy undorító számodra a smárolás ha te bárkivel bármikor és bárhol csinálod :D
5/8 anonim válasza:
uuhhh, hát egy kicsit hülyén fogalmaztam :D
nem magamra értettem, csak a környezetemben tapasztalom ezt...
7/8 anonim válasza:
Igeen van :D
Hát én úgy fogom fel,hogy
a csók: olyan mint a szájra puszi, csak hosszabb és szenvedélyesebb.
a smár: annál meg használunk mást is NYELVET :P vagyis én. de végülis "nyáladzás" x'D. (szerintem nem undorító, én sokkal jobban szeretem a csóknál <3 )
8/8 anonim válasza:
Csók egyenlő a filmes csókokkal...
Smár nyelves... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!