Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmesek vagytok most éppen?
igen nagyon szerelmes vagyok 16/L
legelőször 12 évesen voltam szerelmes
15 éves koromban voltam először, egy olyan fiúba, akivel mindenben összeillettünk, szerettük egymást, de a távolság miatt, és azért, mert a szülei ellenezték a kapcsolatunkat, elhagyott :(
Most épp nem vagyok, és nagyon remélem, hogy nem is leszek. Eddig csak óriási csalódások értek a pasik miatt, nem akarok még egy ilyenbe belekerülni, úgyhogy igyekszem kerülni a párkapcsolatnak még a lehetőségét is.
Sajna nem, pedig jó lenne.
Szerintem én szerelmes még SOHA nem voltam.
Persze voltak/vannak lányok akik tetszenek, szépek de nem hiszem, hogy szerelmes lennék.
Egy olyan kapcsolatom volt eddig amire azt mondtam, hogy Őt teljes szívemböl szeretem de sajna kiderült, hogy Horvátban lakik. :(
Azóta nincs senkim. (kb egy éve.)
Max, 15/F
Igen:) (fél éves kapcsi, 3 hónapos szerelem, mármint az én részemről)
Először oviban :P
20/L
Most nem, de tegnap erősen belezúgtam a tükörből visszanéző kanba...xD
Az első szerelmem pedig egy vendéglátó egységben tört rám, mikor megláttam...:) Kreolbarna volt, gyönyörű, csókolgatnivaló nyaka, és szép hengeres teste...:D
Még most is beleborzongok...:D
Borsodból való volt...:)
Na ki találta ki, hogy mire gondoltam?:D
-ReapeR-23/F
most nem, de eddig még csak rossz emlékeim vannak a szerelemmel kapcsolatban...
Na de majd szeptembertől...
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!