Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmesek vagytok most éppen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmesek vagytok most éppen?

Figyelt kérdés
Mikor voltatok először szerelmesek és mit éreztek olyankor??:)
2009. jún. 26. 13:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

igen nagyon szerelmes vagyok 16/L

legelőször 12 évesen voltam szerelmes

2009. jún. 26. 16:05
 12/21 anonim ***** válasza:
Én oviban voltam először szerelmes, 5-6 évig tartott, persze semmi nem lett belőle :D Aztán utána kb. egy év szünet, és most megint az vagyok, de ez teljesen reménytelen.. 15/l
2009. júl. 31. 14:28
 13/21 anonim ***** válasza:

15 éves koromban voltam először, egy olyan fiúba, akivel mindenben összeillettünk, szerettük egymást, de a távolság miatt, és azért, mert a szülei ellenezték a kapcsolatunkat, elhagyott :(

Most épp nem vagyok, és nagyon remélem, hogy nem is leszek. Eddig csak óriási csalódások értek a pasik miatt, nem akarok még egy ilyenbe belekerülni, úgyhogy igyekszem kerülni a párkapcsolatnak még a lehetőségét is.

2009. aug. 4. 17:09
 14/21 anonim ***** válasza:

Sajna nem, pedig jó lenne.

Szerintem én szerelmes még SOHA nem voltam.

Persze voltak/vannak lányok akik tetszenek, szépek de nem hiszem, hogy szerelmes lennék.

Egy olyan kapcsolatom volt eddig amire azt mondtam, hogy Őt teljes szívemböl szeretem de sajna kiderült, hogy Horvátban lakik. :(

Azóta nincs senkim. (kb egy éve.)

Max, 15/F

2009. aug. 4. 17:25
 15/21 anonim ***** válasza:

Igen:) (fél éves kapcsi, 3 hónapos szerelem, mármint az én részemről)

Először oviban :P

20/L

2009. aug. 4. 17:52
 16/21 anonim ***** válasza:

Most nem, de tegnap erősen belezúgtam a tükörből visszanéző kanba...xD

Az első szerelmem pedig egy vendéglátó egységben tört rám, mikor megláttam...:) Kreolbarna volt, gyönyörű, csókolgatnivaló nyaka, és szép hengeres teste...:D

Még most is beleborzongok...:D

Borsodból való volt...:)

Na ki találta ki, hogy mire gondoltam?:D

-ReapeR-23/F

2009. aug. 4. 18:27
 17/21 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon agyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon SZ E R E L M E S vagyok, és B O L D O G, hogy megtaláltam azt a Férfit akit az életemnél is jobban SZERETEK és egész életemben ilyen férfira vágytaam!!! 21 éves koromra teljesült az álmom:) SzErEtLeK PoCyHaRcOsOm!!!<3
2009. aug. 4. 18:58
 18/21 anonim ***** válasza:
Én is szerelmes vagyok, de viszonzatlanul :-( 24/L
2009. aug. 4. 19:11
 19/21 anonim ***** válasza:

most nem, de eddig még csak rossz emlékeim vannak a szerelemmel kapcsolatban...

Na de majd szeptembertől...

17/F

2009. aug. 4. 19:53
 20/21 anonim ***** válasza:
Én is nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon őrületesen szerelmes vagyok, ÉLETEM ÉRTELMÉBE. Őt mindennél is mindenkinél jobban szeretem. 28/F
2009. aug. 4. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!