Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » El lehet felejteni valakit 1...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El lehet felejteni valakit 1 nap alatt?

Figyelt kérdés

Van egy lány. Tetszik nekem. Úgy vettem észre tetszem neki. De tegnap beszéltem vele (msn-en)...

Szomorú volt, kérdeztem miért nem akarta elmondani. Mondtam neki ha elmondja én is elmondok neki valamit(élőben). Azt mondta, hogy egy srác akivel szerették egymást akartak járni de a fiú visszautasította. Szóval gondoltam most elmondom neki amit élőben akartam. (mert már úgyis mindegy hiszen szerelmes és úgyse érdeklem).

Szóval írtam hogy tetszik. De ez lényegtelen.

Kérdezte miért mondom mert szerelmes vagy.

Azt mondta ezek után már nem lesz szerelem.

Később megkérdeztem hogy van esélyem nála. Azt mondta lehet.Kérdeztem az százalékban mennyit jelent. 50-et mondott.

Ha szeret valakit az ember azt nem felejt el egy nap alatt? Szóval nem törődik másik fiúval.

Észre lehetett venni hogy én is tetszem neki de miért hiszen valaki mást szeret?

Ui.: A beszélgetés elején kérdeztem kapok puszikat tőle jövő héten amikor találkozunk. Azt mondta nem mert barátoknak csak úgy nem ad. Miután elmondtam neki hogy tetszik megint megkérdeztem és azt mondta kapok.

15/F

13/L

2009. jún. 26. 12:27
 1/2 anonim válasza:

Ha igazán szereted akkor úgyse felejted el igazán..

Nekem se volt esélyem egy csajnál de annyit nyomulok mostnaába h lehet összejövünk szal hiddel h vanesélyed.:D

Na hajrá;)

2009. jún. 26. 13:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Én már felejtettem el egy nap alatt egy srácot.:D Hónapokon keresztül szenvedtem miatta, és egyszercsak jött egy másik srác, és egyik napról a másikra már nem érdekelt az a fiú.:)

Amúgy szerintem úgy van vele, hogy azzal a sráccal már úgysem lesz semmi, mivel visszautasította.

Szerintem járna veled.:) De az elején vigyázz, mert lehethogy csak arra kellesz, hogy megpróbálja féltékennyé tenni azt a fiút, aki visszautasította.:/ Ez előfordul. De egyáltalán nem biztos, hogy nálatok ez lesz. Csak a biztonság kedvéért..:D Na sok sikert, biztos tetszel neki.:) Ja és egy csajnak egyszerre több srác is tetszhet... csak hogy tudd.:D

2009. jún. 26. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!