Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent szerintetek ez az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent szerintetek ez az álom? Lent!

Figyelt kérdés
Volt egy barátnőm évekig 2 hónapja lett vége, őssze jött az egyik haverral aki nyilván már nem az. Na és azt álmodtam párnapja, hogy találkoztam a az ex b. nőmmel hétvégén kissé spicces állapotban volt, haza kísértem és végül be mentem hozzá és szexeltünk. Ez vajon mit jelent? Amúgy nem akarnék vele már össze jönni mert szemét volt nagyon a másik az meg nem volna gusztusom hozzá nyúlni. Értelmes és segítő kész válaszokat kérek! Köszönöm! 24F
2012. máj. 14. 11:41
 1/5 anonim ***** válasza:
A tudatalattid tudja, hogy még szívesen megfektetnéd egyszer-kétszer, hiába gondolod az eszeddel hogy soha többet. Még az is lehet, hogy ösztönösen vonzódsz hozzá csak tudod, hogy nem kéne
2012. máj. 14. 11:48
 2/5 perfectlie ***** válasza:
Ne stresszelj rajta,2 hónap még elég frissnek számít fogsz is vele álmodni.Előfordul,ne nagyon törődj vele,nagy misztikus jelentése nincs az álmodnak csak még nem heverted ki teljes egészében a dolgot.
2012. máj. 14. 11:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Az álmok a tudatalattidat vetítik ki, de Te - mint az emberiség nagy része - akik nem az orvosi/tudományos irodalomban tájékozódsz velük kapcsolatban, hanem mindenféle álmoskönyvnek nevezett folklórban, egyből kétségbeesel és vélhetően valami jóslatot kívánsz felfedezni. De a kérdésedre válaszolva azt jelenti nagyjából, amit az első válaszoló leírt. Meg szeretnéd pattintani tudat alatt a volt nődet, hogy bebizonyítsd a volt haverodnak, hogy Te Vagy a dominánsabb kettőtök közül a hímek közti rangsorban. Ilyen egyszerű ez az egész. Ajánlom, hogy a későbbiekben, ha az álmokról vannak kételyeid, akkor pszichológiai és nem kuruzslói könyvekből tájékozódj szakmailag.
2012. máj. 14. 12:36
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm mind hármatoknak a választ ment is is a pont!

Értem amit írtatok eddig de nem lehet az, hogy megálmodom a jövőt? Mert állítólag volt már ilyen a világon, hogy valaki álmodott valamit és megtörtént?

2012. máj. 14. 14:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Ilyenre, hogy valaki megálmodja a jövőt, nincs semmiféle tudományos bizonyíték, amiket pedig leírtunk arra van. Az, hogy "volt már rá példa" mindig kiderül utólag, hogy valami vallásos idióta bebeszélte magának a dolgot, vagy pénzt akar keresni. Nekem is volt már, hogy álmodtam valamit és utána meg is történt, de nem kezeltem a dolgot fenoménaként, mert nincs nagy jelentősége. Az élet arról szól, hogy mindig történik valami és csak a hozzáállásunk kérdése, hogy mekkora jelentőséget tulajdonítunk akár egyszerű és természetes dolgoknak is.
2012. máj. 14. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!