Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg lehet ez a fiú?
14 vagyok, és az év elején jött egy új srác a suliba. Hamar összebarátkozott mindenkivel, nagyon népszerű is. Gyanús, hogy meleg, lányokkal nem nagyon flörtöl, inkább a fiúk társaságában van. Sokszor észreveszem hogy a fiúk fenekét nézi :S Egyszer meghallottam a beszélgetését valakivel, arról beszéltek hogy kinek ki tetszik. Neki senki. Tudom, hogy ez nem gyanús, de minden fiúnak van olyan lány aki tetszik, nem mellesleg 36-an vagyunk egy osztályba, belőle 23 lány. Soha nem nézeget lányokat, és azt veszem észre hogy a fiúkkal még flörtöl is, ölelgetik egymást az egyikkel! Nagyon tetszik nekem ez a fiú, és féltékeny vagyok... hogy tudhatnám meg hogy a lányok vagy a fiúk érdeklik? Megkérdezni nem merem.
14/L
Odamész hozzá, és megkérdezed azt, hogy;
Szia. Lenne kedved velem suli után találkozni/elmenni fagyizni/beülni egy kávéra/elmenni moziba/sétálni egyet.
Ha a válasz semleges, akkor 2 lehetőség van:
- Nem tetszel neki.
- A fiúkat szereti.
1. Nem hiszem hogy ez lenne a megoldás, de majd megpróbálom
3. Köszi a válaszod, megpróbálom magam rá venni, hogy ne legyek nyuszi és odamenjek hozzá! :D
14 évesen még igencsak gyerek és nem alakul ki hogy meleg-e vagy nem.Abban a korban a fiúk általában csak más fiúkkal barátkoznak.
A meleg srácok egyébként jobban lányokkal barátkoznak.
A válaszok között több tévedés is van...
Egyrészt lehet nem tudja, hogy meleg, de a fiúkhoz vonzódik... Én is így voltam vele, csak később tudtam meg mi ez.
Nekem nincs egy lány barátom sem, mégis meleg vagyok... Tehát ő is lehet az.
Szerintem ha tényleg ki akarod deríteni, egyszer beszélgessetek, és hazudd neki azt, hogy van egy meleg barátod, akit nagyon kedvelsz. Szerintem ezek után vagy azt mondja, hogy fúj, vagy bevallja és meg fog nyílni neked :)
Úgy diszkréten nyúlj bele a zsebébe és fogd meg a fas*át.
Ha feláll akkor nem biztos hogy meleg
Ha rá bas(z) a kezedre akkor meleg! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!