Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom hogy mit akar velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lol? kérdése:

Nem tudom hogy mit akar velem?

Figyelt kérdés
Egy 12/L rol van szó akibe totâlisan bele estem. Nem tudom hogy mit akar velem, de neha köszön nekem, piszgalgat, beszelget stb. Szerintetek szorakozik velem, vagy valami mast akat.
2012. máj. 13. 10:43
 1/6 anonim ***** válasza:
kérdezd meg tőle:D
2012. máj. 13. 10:44
 2/6 DiMalto ***** válasza:
....és gondolod,h itt fogod megtudni,h mit is akarhat a lány???Menj és beszélj vele ember,mert csak akkor fogod megtudni!!!!
2012. máj. 13. 10:46
 3/6 anonim ***** válasza:
12L? sztem még homokvárat akar veled építeni, másra nem mernék gondolni! Vagy a bilit akarja műszakira tolni veled XD
2012. máj. 13. 10:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Technics, sztem 12 eves srac is erezhet
2012. máj. 13. 10:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Érezhet igen, de ez még sztem nem arról szól...vagy mégis?! Uhh öregnek érzem asszem magam...
2012. máj. 13. 10:57
 6/6 A kérdező kommentje:
:-)
2012. máj. 13. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!