Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tunéziába megyek nyaralni, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tunéziába megyek nyaralni, és egy arab fiúval beszélgetek már több mint egy éve! És már számolja a napaokat mikor megyek, többször is felhív stb! Szerintetek csak azért akar velem találkozni hogy lefektessen?

Figyelt kérdés

2012. máj. 2. 07:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Én is voltam kint Tunéziába. Hát az arabok nagyon szeretik a magyar lányokat. Mi amikor a bazárba voltunk minden másodiknak magyar volt a barátnője-felesége. Nem feltétlenül szexet akar...
2012. máj. 2. 07:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Örülj, ha csak lefektetni akar!
2012. máj. 2. 08:27
 3/9 anonim ***** válasza:
azert szeretik kint a magyar (es europai) noket, mert csak akkor kapnak utlevelet ha kulfoldi feleseguk van, es igy elhagyhatjak az orszagot. egyebkent nem mehetnek kulfoldre, csak arab orszagok kozott vandorolhatnak.
2012. máj. 2. 08:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Azért sok jóra ne számíts. Mit gondolsz miért rendelnek az arab milliárdosok is kelet-európai nőket maguknak? Minden európai nőről azt gondolják, hogy kurv@, úgy is viselkednek velük, hiszen az otthoni nőkkel ez nem megengedhető. Persze van akit meg is fizetnek érte. No persze a magyar lányok meg is dolgoznak ezért.
2012. máj. 2. 09:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Szűz vagy e még? Ha igen, akkor lehet el akar adni rabszolgának valami arab olajshejknek.
2012. máj. 2. 10:21
 6/9 A kérdező kommentje:
SZüz vagyok még igen ! és már annyira várja hogy mennyek .és már mondta hogy megvette az ajándékot stb ! Nem tudom mi a szándéka valójában !
2012. máj. 2. 13:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Én feltétellel kezelem az arabokat, nem vagyok fajgyűlölő, de náluk van többnejűség, meg azt hiszik hogy az olajuk miatt bármit megtehetnek, nem beszélve a vallásukról...
2012. máj. 2. 15:34
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm , aki tapasztalatból tudja az feltétlen írja le
2012. máj. 3. 06:32
 9/9 kimo válasza:
sziasztok :) tunéziaba vagyok :) s sok ferfiak vannak aki csak szex,vizum vagy pénzet akkarnak..de a problema nem csak a tunéziai fiuk s ferfiak hanem a tobbseg magyar tourista akinek jonni tunéziaban s csak szex tourizmus akkarnak :) szep napot mindenki
2012. máj. 8. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!