Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tunéziába megyek nyaralni, és egy arab fiúval beszélgetek már több mint egy éve! És már számolja a napaokat mikor megyek, többször is felhív stb! Szerintetek csak azért akar velem találkozni hogy lefektessen?
Figyelt kérdés
2012. máj. 2. 07:21
1/9 anonim válasza:
Én is voltam kint Tunéziába. Hát az arabok nagyon szeretik a magyar lányokat. Mi amikor a bazárba voltunk minden másodiknak magyar volt a barátnője-felesége. Nem feltétlenül szexet akar...
3/9 anonim válasza:
azert szeretik kint a magyar (es europai) noket, mert csak akkor kapnak utlevelet ha kulfoldi feleseguk van, es igy elhagyhatjak az orszagot. egyebkent nem mehetnek kulfoldre, csak arab orszagok kozott vandorolhatnak.
4/9 anonim válasza:
Azért sok jóra ne számíts. Mit gondolsz miért rendelnek az arab milliárdosok is kelet-európai nőket maguknak? Minden európai nőről azt gondolják, hogy kurv@, úgy is viselkednek velük, hiszen az otthoni nőkkel ez nem megengedhető. Persze van akit meg is fizetnek érte. No persze a magyar lányok meg is dolgoznak ezért.
5/9 anonim válasza:
Szűz vagy e még? Ha igen, akkor lehet el akar adni rabszolgának valami arab olajshejknek.
6/9 A kérdező kommentje:
SZüz vagyok még igen ! és már annyira várja hogy mennyek .és már mondta hogy megvette az ajándékot stb ! Nem tudom mi a szándéka valójában !
2012. máj. 2. 13:48
7/9 anonim válasza:
Én feltétellel kezelem az arabokat, nem vagyok fajgyűlölő, de náluk van többnejűség, meg azt hiszik hogy az olajuk miatt bármit megtehetnek, nem beszélve a vallásukról...
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm , aki tapasztalatból tudja az feltétlen írja le
2012. máj. 3. 06:32
9/9 kimo válasza:
sziasztok :) tunéziaba vagyok :) s sok ferfiak vannak aki csak szex,vizum vagy pénzet akkarnak..de a problema nem csak a tunéziai fiuk s ferfiak hanem a tobbseg magyar tourista akinek jonni tunéziaban s csak szex tourizmus akkarnak :) szep napot mindenki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!