Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam neki, hogy ezzel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki, hogy ezzel megbántott, vagy nagyon féltékenynek fog tartani?

Figyelt kérdés

Nem a barátom (vagyis nem úgy), ezért méginkább félek, hogy mit gondolna, de nagyon zavart mikor együtt szálltunk fel a buszra, én örültem, hogy vele utazhatok, de őt megállította egy csaj (nem láttam ki volt az) nagy harsogva köszönt neki és elkezdett vele dumálni..

Én közben leültem egy olyan helyre ahol mellém ülhetett volna, de ő még egy csomó ideig ott ácsorgott, néha (azt hiszem) rám nézett (vagy legalábbis felém) de tovább dumált a csajjal vagy 4 megállót. Végig hallottam a csaj vinnyogós kacagását meg az affektáló csiripelését, miközben majdnem felfordult tőle a gyomrom... Aztán mikor mellém ült, úgy öt percre, utána már le is kellett szállnia.

2012. máj. 13. 04:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha nem a barátod (úgy), akkor miért zavar?

Igen, nagyon féltékenynek tartana, ráadásul értelmezhetetlenül, hiszen nem jártok.

Had csajozzon nyugodtan az a srác :)

N

2012. máj. 13. 05:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Mert én sem tennék ilyet, hogy így megváratom, holott úgy volt, hogy együtt utazunk..
2012. máj. 13. 06:01
 3/5 anonim ***** válasza:
65%

Hat elmondhatod neki, csak utana mar a ''nem ugy'' baratod sem lesz.

Gondolom meg vagy gyozodve rola, hogy igazad van mert 'megvarattak', pedig a srac nem tehet rola, hogy eppen belefutott valami regi ismerosbe. Kovetkezeskeppen egy hisztis p.csa vagy.

2012. máj. 13. 08:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
"kicsit szarul esett, hogy megvárattál" így nem azt mutatod felé hogy féltékeny vagy.hanem hogy nemtetszett hogy leszart
2012. máj. 13. 09:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi az uccsónak. :)
2012. máj. 14. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!