Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő menstruál, akkor lehet szexelni?
Figyelt kérdés
tényleg nem tudom...2012. máj. 13. 00:53
2/10 anonim válasza:
Igen, de a barátnőjét dugd meg.
4/10 anonim válasza:
A mensi személyenként eltérő panaszokkal járhat, úgyhogy ez főleg őrajta múlik, hogy hogyan érzi magát. Általában a menstruáció olyan, mint egy kis vajúdás, szóval általában nem kívánják alatta az aktust. Ha mégis, akkor lehet, csak a higiéniára kell jobban ügyelni, mint máskor.
5/10 anonim válasza:
Én személy szerint csak az utolsó napokban javaslom.
6/10 anonim válasza:
Fizikailag lehetséges, de nem tanácsos, mert a nő számára fertőzésveszélyes. Olyankor ugyanis nyitott a méhszáj, és a pénisz feltolhatja a hüvelyben tenyésző baktériumokat a méhbe, ahol azok gyulladást okozhatnak. Ez ellen gumival sem lehet védekezni, úgyhogy tök mindegy, azzal, vagy anélkül próbáljátok. A szex többi formája, azaz az orális és az anális szex persze ugyanúgy mehet ilyenkor is.
7/10 anonim válasza:
ha egy menzeszes dühöngőnek felhozod a témát és megúszod nagyjelenet nélkül,akkor simán mehet.
8/10 anonim válasza:
utolsó napokban simán lehet, mikor már alig van vérzés
9/10 anonim válasza:
NEM!
Olyan gyulladást okozhatsz, ahogy előttem leírták, mint a sicc! Felejtse el mindenki!
10/10 anonim válasza:
na azt már nem, ha a kedvesem is benne van, le nem beszél senki róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!