Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök a csajnak vajon? Haverom szerint tuti.
Figyelt kérdés
Régebben a csaj még olyan célzást tett, hogy meglepő, hogy tetszem valakinek. A palija mondta, hogy az egyik ismerősének bejövök, erre a csaj meg, hogy legalább valakinek bejövök. Milyen rendes dolog is ilyet mondani. Azóta eltelt egy kis idő. Múltkor pedig egy társaságban voltunk, hülyültem vele is, aztán kiírta msn-en az üzenőfalára, hogy jó volt xy=nevem.2009. jún. 25. 19:58
1/5 anonim válasza:
Attól, hogy jól érezte magát veled, nem biztos, hogy be is jössz neki...
2/5 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondom. Ott a régi szöveg, amivel egyértelműen arra utalt, hogy nála nagyon nem vagyok nyerő.
2009. jún. 25. 20:04
3/5 anonim válasza:
Nekem is van olyan pasi, aki régebben nem tetszett, most pár hónap elteltével pedig annyira helyesnek tartom, hogy ááá.:D
Na. Szerintem ha társaságban voltatok, és csak a Te nevedet írta ki msn-re, akkor tetszel neki.
4/5 anonim válasza:
könyörgöm csajok vagyunk alapból nem mondjuk ki a pasinak h tetszik ha csak nem járunk vele.
sztem simán lehet h ez a tagadás egy igent jelent! csak nem akarja bevallani nekem is volt már ilyen!!
15/L
hány éves?
5/5 A kérdező kommentje:
17-18
2009. jún. 26. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!