Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönnék a csajoknak ha sztem én vagyok az egyik legvékonyabb fiú közel s távol?
Bocsi de gyökerek vagytok. Aki kicsit is ért a gyúráshoz az tudja hogy egy full-vékony alkatnál sok fehéréjvel sem tudsz rendesen izmot építeni. Ha vékony a csontod nem tud hova tapadni az izom...
Inkább egyél sokat, akár egészségtelen kajákat is és szedj fel egy kis súlyt :D
Ha egészségtelen kajákat eszel, akkor zsírt fog raktározni a szervezeted, ami köztudottam nem jó.
Szerintem a legideálisabb az lenne, ha elkezdenél kajálni normálisan. Ez alatt azt értem, hogy 2gr fehérje testsúlykilogrammonként, és 5gr szénhidrát testsúlykilogrammonként. Ezt beosztod úgy hogy napi 6 kaja kijöjjön belőle és 1 hónap alatt látni fogod az eredményt.
Nem elfelejteni, hogy pl a rizs sem teljes egészében ch, csak kb 70-80%-a, és hogy kb 500g csirkemellben van 100g fehérje. Egy fehérjeturmix, (1 adagolókanál) általában 20-22 grammot tartalmaz.
csontkollekciokat nemnagyon csípik a csajok
azt nemond hogy nemvagy az mert a kérdésed alapján tutira az vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!