Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túlzás kicsit? (lent)
Figyelt kérdés
Röviden a a lényeg hogy én egy 21 éves lány vagyok és van egy jó barátom akinek most lesz a 22. szülinapja és ez az illető egy fiú.Meg lepetés parti lesz és a fiuk ki találták hogy hívna ilyen táncos lányokat akik majd kicsit táncolnak a szülinaposnak de mivel túl drága meg kértek pár lányt akik meg lesznek hívva hogy táncoljanak ők.Ebben én is benne volnék.Ezzel nincs is semmi gond de ezt kell fel vennem nagyon szexi meg minden de nem túlzás?A képen nem én vagyok csak ezt fogom viselni!! A válaszokat előre is köszönöm! :DD
2012. máj. 11. 23:18
11/13 A kérdező kommentje:
Hát persze menjek végig a férfi tagokon :D Ezzel így nincs is semmi baj de aztán mindenki engem fog le k*rvázni és kibeszélni de nem is a fiuk a legnagyobb baj hanem az hogy a lányok meg biztos kitagadnának. :P Vagy te nem így gondolod?:DD
2012. máj. 12. 09:29
12/13 anonim válasza:
nem túlzás! leszbi show lesz? merz kéne :D
13/13 A kérdező kommentje:
Hát persze.........hogy nem :DDD Az-az remélem hogy nem! :DD
2012. máj. 12. 10:49
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!