Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem túlzás kicsit? (lent)
Röviden a a lényeg hogy én egy 21 éves lány vagyok és van egy jó barátom akinek most lesz a 22. szülinapja és ez az illető egy fiú.Meg lepetés parti lesz és a fiuk ki találták hogy hívna ilyen táncos lányokat akik majd kicsit táncolnak a szülinaposnak de mivel túl drága meg kértek pár lányt akik meg lesznek hívva hogy táncoljanak ők.Ebben én is benne volnék.Ezzel nincs is semmi gond de ezt kell fel vennem nagyon szexi meg minden de nem túlzás?A képen nem én vagyok csak ezt fogom viselni!! A válaszokat előre is köszönöm! :DD
Le fog kerülni? Hát meg próbálok oda figyelni rá hogy ne :P
Igen annak én is örülök mert meg tarthatom :P és még biztosan használni fogom :P
Komolyan sikerült feldobnod az estém :D
A srácnak táncos k_rvákat akarnak hívni de az drága ezért megkérnek pár csajt hogy megoldják olcsón :D Hatalmas sztori.
Örülök ha tetszett, de ne értsétek félre én itt csak táncról tudok, ha más is lenem én nem vállalnám be.Mert én nem az a fajta lány vagyok de még a buli kedvéért sem.Eddig 2 komoly kapcsolatom volt és annál több nem is volt senkivel,és mivel most szingli vagyok ezért merem ez bevállalni. :)
De mindenkinek köszönöm a tanácsát! :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!