Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdtem a barátom bátyjával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a barátom bátyjával. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
(a barátom 16 a bátyja 20 én pedig 15) és egy hét alatt 2 alkalommal is megtörtént... szörnyű lelkiismeret furdalás gyötör! de mentségemre szolgál h azon a héten úgymond "szakítottunk" azzal a jelzővel h csak barátok vagyunk de persze ez nem igaz.. és félek h ha lesz rá lehetőség újra megteszem..

2012. máj. 11. 21:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
szerintem is egy rohadt gerinctelen ribanc vagy. ha itt lennel szájbataposnálak. bocs.
2012. máj. 11. 23:47
 12/15 Beviz Elek ***** válasza:

Ne is törődj a többiekkel! Családban marad!! Beszéld rá őket egy 3asra! Nem bánnád meg! Neked már úgyismindegy, emiatt már nem lennél kevesebb aaz emberek szemében:)

pénzért is vállalod idegennel? Ingyen? :O

2012. máj. 12. 04:23
 13/15 anonim ***** válasza:

szerintem ne szólj senkinek. amíg jólesik addig minden ok. minek csinálni a feszkót. lehet hogy a srácok is tudnak mindent. ha meg robban a bomba akkor meg mindegy.

Szóval maradjon titok....

2012. máj. 12. 08:37
 14/15 anonim ***** válasza:
A barátoddal szakíts, ha szeretnéd őt akkor nem feküdtél volna le a bátyjával. (az sem mentség h akkor "csak barátok" voltatok) Amúgy meg neharagudj, de ez tényleg elég szemét dolog volt, ha nem is ribancoználak le érte de... bár szerintem te is tudod.
2012. máj. 12. 21:29
 15/15 anonim ***** válasza:

Mekkora egy országos nagy ribanc! Ilyet se látni mindennap...

1. 15 éves vagy ember!!!!!! 15 évesen nem hogy félre k*rnod, k*rnod sem kéne!!!

2. Feltételezem azt hitted hogy a bátyja jó tapasztalt és kellett egy jó nagy 20 éves f*sz a lyukadba mert már nagyon viszketett...

Ezek után ne mondja nekem senki hogy a csajok érettebbek nálunk fiúknál, ebben a korban! 16/F

2012. máj. 18. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!