Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk erről mi a véleményetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
van egy lány, akinek azt mondj a a fiú, h nem bírja, de közben egész nap a suliban(osztálytársak) a közelében van és szemezni is szoktak, meg mindig nézi a fiú és mosolyog is. de persze kimondta a lánynak, h nem bírja!ezt hogy lehet kezelni?

2012. máj. 11. 21:54
 1/8 speakers96 válasza:
Érdekes eset!:D gondolom nem középsuliban van ez!A fiú beszari,ha tetszik a csajnak annyira a gyerek akkor mennyen oda hozzá és beszéljék meg normálisan!:D
2012. máj. 11. 22:01
 2/8 A kérdező kommentje:
8.osztály.:D gimnázium. előtte nagyon jóban voltunk(én vagyok a lány) és együtt kockultunk, merthogy mindketten kockák vagyunk.:DD de most kimondta, hogy nem bír, nagyjából ok nélkül. szerintetek én mit csináljak?:\
2012. máj. 11. 22:07
 3/8 speakers96 válasza:
Mond el neki,hogy tetszik neked!Ennél rosszabb már nem lehet! Ha reménytelen akkor hagyd a francba van még egy pár fiú..
2012. máj. 11. 22:29
 4/8 A kérdező kommentje:
már 1 éve mondtam neki. de nálam nem így működik, am meg annál inkább megijedt, de attól még újra jóban lettünk.
2012. máj. 11. 22:31
 5/8 speakers96 válasza:
akkor maradjatok barátok..
2012. máj. 11. 22:36
 6/8 A kérdező kommentje:
most ott tartunk, h azt mondta, h nem bír, de szemmel tart és a közelemben van, de nem beszélünk.
2012. máj. 11. 22:37
 7/8 speakers96 válasza:
ez a ti saját esetetek..!
2012. máj. 11. 22:41
 8/8 kisvuk29 válasza:
Szerintem fiú lány barátság nem létezik.Egy nap valamelyikőtök úgy is lép valamit és több lesz mint barátság.Ne legyetek mind a ketten beszariak!Ha ő nem akkor te lépj valamit.Legfeljebb,majd kockulás közben lépsz és kész.Mond meg neki Metin-en vagy amin kockultok azon keresztül,ha úgy jobb.
2012. máj. 14. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!