Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit gondoltok erről? (bővebben lent)
Most,hogy itt a tavasz azt hallani mindenhol,hogy a barna bőr a divat,meg a barna haj stb.
Viszont nekem szőke hajam van, világos kék szemem,és mivel fehér a bőröm,meg szeplős a vállam,és az arcom,ezért esélyem sincs úgy elmenni szoláriumba,hogy ne szénné égve jöjjek ki onnan.Őszintén szólva nem is szívesen mennék el..
Nektek melyik típus jön be jobban általánosságban?A barna bőr/barna haj,vagy amit feljebb írtam?
ha tetszik az arcod és rámmosolyogsz akkor kit érdekel a bőröd szin meg a hajadé,bejönnél ugy ahogy vagy :)
20F
Már ebben is divat van? O.o
Atya ég. Hová fajulhat még a világ :/
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!:)
Kicsit meglepődtem,hogy így gondoljátok.Mindenhonnan azt hallom vissza,hogy milyen ciki,hogy ilyen fehér a bőröm,és hogy igazán elmehetnék szolizni..:/
Ne menj el szolizni, mert nagyon nem tesz jót a bőrnek, de ez mind nem igaz, amit itt a fiúk írnak!
Az az igazság, amit a bőrünkön tapasztalunk, én is ilyen típus vagyok, bár én barna hajú, de hófehér bőrű.
Cikiznek érte, beszólogatnak, és nem a lányok, hanem a fiúk! Tehát nem tetszik a nagy többségnek a fehér bőr, én legalábbis ezt tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!