Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Töltenétek el egy napot egy lánnyal aki nektek nem jön be?
Figyelt kérdés
De azért egész jó barátok vagytok2012. máj. 11. 21:34
1/16 Inkog Nito válasza:
Ez most alapul azon milyen napra gondolsz...Csak úgy dumálni meg beszélgetni,miért ne...Főleg ha jó barátok vagyunk akkor végképp...
3/16 A kérdező kommentje:
Egy egész napra gondolok, konkrétan kiutazni a másikhoz és városnézés, étterem meg ilyesmik, de úgy hogy semmi románc. Ilyen lehetséges?
2012. máj. 11. 21:38
5/16 anonim válasza:
Ha jó barátok vagyunk akkor igen :)
6/16 anonim válasza:
Nem, mert Diablo 3-at kell tolnom.
7/16 A kérdező kommentje:
Szóval ténylegesen szeretnétek látni és nem csak arra gondolnátok hogy de jó lenne megb*szni? Jó tudni :)
2012. máj. 11. 21:59
8/16 anonim válasza:
De ez a várodnézős, éttermezős dolog nekem olyan, mintha fel akarnád szedni, de még nem vagy biztos a dolgodban, mert nem nagyon tetszik. :)
9/16 anonim válasza:
Ez több dologtól függ.
1. van e mellette barátnőm vagy sem, és ő féltékeny típus e vagy sem
2. mennyire ismerem azt a lányt aki nem jön be = ha pl. jó ismerősöm, akkor simán, ha épphogy megismertem, akkor szerintem ő nem egyezne bele, sokallaná az 1 napot
3. mennyire ismeri egymást a lány és a barátnőm = ha semennyire, akkor kockázatos a tali, ua. mint 1. eset
4. van e a lánynak már valakije =ha igen, szerintem nem repesne az örömtől, ha megtudná, ha meg mindegy neki, akkor azt venném le a szituból, hogy a lány bennem keresi a szerelmet
5. egyéb (pl. a lány lezbikus vagy túl idős/fiatal hozzám, így értelemszerűen nincs mitől aggódnom)
22/F
10/16 A kérdező kommentje:
Annyira nem.. Én nagyon szeretném látni mert jó barát és már régen láttam, de félek hogy ő nem pont abból a célból szeretne találkozni..
2012. máj. 11. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!