Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség volt egy lánnyal beszélni egy másik lányról?
A barátaim közül az egyik lány.Rákérdeztek hogy tetszik e valaki mert elég jól ismernek, tudták hogy nem olyan vagyok mint máskor. A lány kérdezett rá hogy tetszik e vki. Mondtam h igen de ennél többet nem mondtam neki, pedig nagyon kíváncsi volt.
Pár nap hallgatás után úgy döntöttem hogy tőle kérek tanácsot hogy vajon mit tudnék csinálni, ő csak tudja hogy mit szeret egy lány , mivel ő is lány és arra is lehet tippje hogy mit gondolhat. Elmeséltem tehát mindent a csajról.
Lehet hogy egy fiúbarátommal kellett volna megbeszélni?
A másik rész a dolognak hogy néha kérdezi hogy beszéltem e vele(azzal aki tetszik) stb. A csaj aki tetszik az olyan dolgokat mond és csinál amiből én azt szűröm le hogy nem érdeklem őt, de a lány, aki a barátom, nyugtatgat hogy biztos nem úgy van.
Aranyos hogy próbál biztatni de lehet hogy csak nem akar ő is jobban elszomorítani azzal ha azt mondaná hogy szerinte se tetszem a csajnak, azért olyan velem amilyen.
20F
szerintem jól tetted hogy elmondtad neki,kérd meg,hogy deritse ki
20F
De ki tudja hogy mi kell egy nőnek? egy nő vagy egy férfi?
Én így gondolkodtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!