Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen magasak vagytok és elégedettek vagytok a magasságotokkal?
Figyelt kérdés
Korotok is írjátok meg!2012. máj. 11. 19:46
11/32 anonim válasza:
Imadom, hogy 160 cm vagyok.Es a pasijaim mind legalabb 20centivel voltak nalam magasabbak.Szeretek a ferfihoz kepest pici lenni.
22/N
12/32 anonim válasza:
173cm. 46kg. Nem vagyok dagi, nem értem miről beszél az egyik válaszoló. Kb. elégedett vagyok, de azért még plusz 3-4centit elfogadnék. 16l
14/32 anonim válasza:
170cm és tökéletesen megfelel :)
17/L
16/32 anonim válasza:
pont 170 cm és elégedett vagyok vele :)
17/32 A kérdező kommentje:
Túl magasak vagytok hozzám basszus lányok! :D
Kivéve a 165cm alattiakat. :v
2012. máj. 11. 21:16
18/32 anonim válasza:
160. Nem mondom, hogy nem férne el egy tízes pluszban, de valamiért cseszett kifejlődni bennem a komplexus emiatt. Nem tulajdonítok nagy jelentőséget neki.
19/32 anonim válasza:
188 cm és jó lenne ha pár centivel kisebb lehetnék, de ez van, már megszoktam :D 24/L
20/32 anonim válasza:
161 cm, nem vagyok elégedett. mindig érdekelt a modellkedés, de így reménytelen :/
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!