Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek nagy mellei vannak azok elégedettek?
Sok kérdést olvasok arról,hogy a kis mellű lányok/nők mennyire gátlásosak,és zavarja őket.
Engem a természet nagy mellekkel áldott meg(95/C),és én mindig azt hittem,hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen,gátlásos,hiszen mindig hátránynak éreztem a nagy melleket..Volt olyan barátom aki megmondta őszintén,hogy a melleim miatt udvarolt nekem..Az első munkahelyemnél a főnököm behívott az irodájába,és azt mondta ha a szeretője leszek(18 éves voltam)felemeli a béremet!
Mindig is gátlásos voltam,és mai napig nagyon szégyenlős.Soha nem öltözködtem kihívóan,de bármit tettem,vagy hordtam a melleim képbe voltak.
Kérdezem a hasonló lányoktól/Nőktől.Ti nektek is hátrány volt a nagy mell?Én mindig kis melleket szerettem volna..Csak én panaszkodom ez miatt?
Köszönöm az értelmes válaszokat.
30/N
nekem azóta lett nagy mellem, mióta megszületett a fiam (75B-ből 95C) és én imádom - szerintem a 95C még nem esik bele a túl nagy kategóriába
előtte is ki voltam békülve a melleimmel, de most valahogy jobban érzem magam a bőrömben, és a férjemnek is nagyon tetszik
Nem igazán értem, miért nevezed nagynak a "C" méretet.
Akkor mi a közepes?
A NAGY mell "E"-nél kezdődik. A tiéd a közepes.
Amúgy meg tényleg sok nő, akinek nagyobb melle van, kisebbet szeretne.
kis mell, nagy mell mindegyik lehet szep...sztem nem a meret a lenyeg, hanem h h van talalva...:-)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!