Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az óvszer mennyit ront a szex élvezetességéből?
Fura hasonlat, de szerintem pontosan áll erre az esetre. Voltam egyszer egy tehenészeti telephelyen, és mondtam a telepvezetőnek, hogy itt milyen jó dolga lehet a bikának. Erre azt mondja azt ne higgyem. A bikát egy műtehénre ugrasztják rá, hogy "lefejjék" róla a megtermékenyítő anyagot. Ha a bika egyszer is igazi tehén közelébe kerülne, ezt a módszert többé nem lehet alkalmazni.
Hát, valahogy ez áll az óvszerre is. Aki szeretné óvszerrel élvezni, soha ne próbálja ki nélküle!
Utolsó:
Ez azért nem mindenkire igaz.
Egyik bnőm sokáig gyógyszert szedett, de aztán úgy levitte a libidóját, hogy szexelni sem volt kedve. Abbahagyta, azóta gumival védekeznek a párjával, és a srácnak semmi gondja vele.
Másik bnőmnek fibroadenoma lett a mellében a tablettától, amivel meg is műtötték, abba kellett hagynia a tabit. Neki is simán felveszi a párja az óvszert.
Én elhiszem, hogy nem ugyanolyan, de azért azt nem tudom elhinni, hogy annyira élvezhetetlen.
Sokat, és a csajok is csak a védekezés miatt erőltetik, mert nekik is jobb ha anélkül éreznek!
Mintha a védekezés nem mindkét nem érdeke lenne, te zseni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!