Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 éve nem hagy egy fiú. Kezd már ijesztő lenni. Mit csináljak?
Hajjaj figyelj ez sokkal komolyabb annál, semhogy ennyire ne akarj másokat bevonni. Ez tényleg őrült, és komolyan zaklat, és isten őrizz, hogy a végén tettlegességre forduljon a dolog. Én amúgy világéletemben fostam az ilyenektől, hogy egyszer kifogok egy ilyen vadbarmot - mondjuk én tanultam/ok küzdősportokat, tehát ha nagyon muszáj én magam verem hülyére, ha nagyobb, mint én, pedig vannak ismerőseim, akik sok mindent megtennének értem.
Szóval.
Ahogy mondták, mindenki közösség oldalon van ilyen tiltási funkció, ez lehetővé teszi, hogy az ember rád se tudjon keresni (egyszer kipróbáltuk barátnőmmel és ha letiltanak, akkor a másik számára láthatatlan lesz minden információ, még a nevedet se fogja kidobni a rendszer), plusz utána járnék, hogy kik a közös ismerősök. Amelyik kiad neki információt rólam, azt pedig hasonlóan lehordom a sárga földig és megverem.
Telefonszámcsere, bár némelyik szolgáltatónál tudtommal lehet számot tiltatni, esetleg kérdezd meg őket, biztos tudnak segíteni.
Ha van rendőr ismerősöd, én kihasználnám ezt a rohadt előnyös helyzetemet, és szólnék neki. Ha mást nem, talán azt el tudja intézni, hogy ne jöhessen a x méteres körzetedbe, különben lesittelik, vagy nem tudom mi ennek a következménye.
Egyáltalán ne vedd félvállról, mert ha bekattan, lehet hogy átmegy ilyen dühöngő őrültbe, és megerőszakol/megver/megöl. Lehet ez brutálisan hangzik, de egyértelműen hülye a srác, és nem kéne megkockáztatni.
Ha pedig egyébként komolyan semmi, de tényleg az égvilágon semmi nem használ a fentiek közül, és sehogy sem tudok levakarni, akkor istenesen veresd meg valakivel vagy valakikkel.
Én biztos, hogy ezt tenném.
21L
Ez pszichiátriai eset... Muszáj elmondanod valakinek mert egy magad nem tudsz semmit csinálni. Elég ijesztő ez ahogy leírtad :S
Ne csak saját magadra gondolj hanem rá is, neki sem jó, hogy ezt csinálja. Ki tudja, ha egyszer még jobban bekattan, mire lesz képes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!