Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Harcoljak vagy szeressek ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harcoljak vagy szeressek ki belőle?

Figyelt kérdés
Van egy Fiú akit nagyon szeretek de őt ez nem érdekli tudja és nem izgatja mást szeret de neki is reménytelen mit tegyek harcoljak vagy szeressek ki belőle? 1 éve szenvedek!!! nem birom elfelejteni !! valaki segítsen!!!!! Már nem bírom a legrosszabb hogy osztálytársam és minden nap látom még nyáron is még ha valakit meghallok akinek ugyanaz a neve már fáj a szívem...lelkileg kész vagyok!!! Valaki segítsen!!!
2009. jún. 25. 13:34
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Ha nem tetszel Neki, ha nem szeret nincs miért harcolni
2009. jún. 25. 13:38
 2/6 anonim ***** válasza:

sajnos igaza van az előző válaszolónak....

ha nincs mibe kapaszkodni, Te hiába harcolsz, csak magadat kínzod, sőt akár alázkodsz, vagy feltűnősködsz, csak nevetni fog rajtad, ami mégjobban a lelkedbe tipor!!

próbálj meg más társaságot keresni, tudom, h könnyű mondani, h felejtsd el, ezért nem is teszem, csak ismerkedj másokkal!! de lehetőleg ne ugyan olyan nevű fiúkkal, nehogy abba a hibába ess, hogy mindenkiben őt keresed!

sok szerencsét kívánok neked és kívánom, h mielőbb kilábalj ebből a helyzetből és megtaláld a boldogságod!!!

2009. jún. 25. 13:45
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi:) próbálkozni fogok!!! :S
2009. jún. 25. 13:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Először is egy példa:

Én 1,5éve totál belezúgtam egy évfolyamtársamba,hát ki is derült meg minden.Hasonlóképp jártam mint te,csak nekem még előtte hazudott és ezáltal bemocskolta az egyik legjobb barátnőmet:( Persze én totál kész voltam,meg minden.És még azt is nyíltan elmondta,hogy egy csomó csajjal kavart a nyáron(tavaly),és járt is vagy 10-el...:'( Hát én totál kész voltam,megutáltam,gyűlöltem.Féltem ősszel bemenni a suliba,mert nem tudtam meddig tudok uralkodni magamon...Visszagondolva lehet,h az lett volna jó ha,nem uralkodok magamon és felpofozom.:D A lényeg,hogy a mai napig is fájó pont ez a szívembe,és ha eszembe jut,úgy érzem megőrülök!!!Borzalmas érzés volt,de sikerült túl tennem magam rajta.Nagyon sok zenét hallgattam,püföltem a párnámat,kiadtam magamból mindent indulatot.És mikor teljesen lenyugodtam,elgondolkoztam és rájöttem,hogy egy ilyen pasi,aki így keresztül néz mások érzésein az meg sem érdemel.Onnantól fokozatos haladtam előre,és túl tettem magam rajta.Sokat voltam a barátaimmal,mert ők elterelték a gondolataimat,sokat hallgattam zenét és sikerült túl tennem magam ezen:)

Neked,pedig azt javaslom,hogy próbáld elfelejteni,ne gondolj rá,tereld el a figyelmedet:) És ha visszamegyünk a suliba próbálj vele a lehető legközömbösebben viselkedni,de foglalkozz vele,mintha nem is ismernéd!Hidd el,nem éri meg rajta agyalnod és tönkre tenned a nyaradat miatta.Az ilyen fiú akit nem is érdekel h mit érzel,az nem érdemel meg...

14/L

2009. jún. 25. 14:06
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi!!!:) nagyon sokat segítetek!
2009. jún. 25. 14:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Hogy a másik oldalt is megmutassam kicsit. Én kilencedikben zúgtam bele nagyon a Páromba. Sok-sok szerencsétlenkedés közepette sikerült is összejönnöm vele - másfél napra. Akkor nem jöttem be neki, így szakított. (utólag meg is értem, éretlen voltam még, gyerek) Ezután hagytam is a dolgot egy darabig, majd tizedikben újra elkezdtem vele barátkozni, mert amint megláttam az évnyitón, megint megindult bennem valami :) Ekkorra már én is érettebb és hozzáillőbb voltam, 3 hónapnyi barátság után összejöttünk újra. Ez volt két és fél éve, most egyetemre készülünk és már a házasság gondolata is komolyan felmerült bennünk. Amióta összejöttünk komolyan gondoltuk ezt a kapcsolatot, a jövőnket is közösen tervezzük. Ez mind nem lehetne volna, ha feladom és 10.ben azt mondom, hogy minek próbálkozni. Szóval én azt mondom a többiekkel ellentétben, hogy sose add fel, ha ő az, akit te akarsz, akkor ne szalazd el! Maximum hagyd parlagon a dolgot egy darabig, hogy te is tapasztaltabb, érettebb legyél (bár nem tudom mennyi idős vagy). Megalázni persze nem szabad magadat, de feladni végképp nem!
2009. jún. 25. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!