Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti undorodtok a szőrös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti undorodtok a szőrös lányoktól?

Figyelt kérdés
Beteg vagyok, PCO szindrómám van, aminek az az egyik tünete, hogy szokatlan helyeken nő rajtam szőr pl. a pocimon, cicimen hátul a combomon stb. ez mennyire zavarja a fiúkat? persze szoktam szőrteleníteni meg minden, de érdekelne a véleményetek. Van párkapcsolatom és a barátom azt mondja, hogy őt nem zavarja, hogy nem vagyok állandóan sima. Ti is így vagytok ezzel? Ha szerettek egy lányt, akkor elviselitek? :/ Lányok, ti is írhattok véleményt ! :) 18/L
2012. máj. 10. 22:29
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
-.-
2012. máj. 10. 22:51
 12/22 A kérdező kommentje:
te biztosan tökéletes vagy :))) !
2012. máj. 10. 22:51
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

nem zavarna, akit zavar az aludjon delfinnel azon nincs semmi....

21/f

2012. máj. 10. 22:53
 14/22 balazs20110110 ***** válasza:
100%
ha normalis sracot fogsz ki azt ha egy picit zavarja is,de elfogadja mert onmagadert szeret...foleg ha ez betegsegbol kifolyolag van es nem pedig igenytelensegbol...persze ez csak az en velemenyem:)
2012. máj. 10. 22:57
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem ezen fog múlni egy kapcsolat. Amúgy fogamzásgátló nem segít rajta?
2012. máj. 10. 23:06
 16/22 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan nincs betegségem, de én is elég szőrös vagyok (másként nem tudtam kifejezni magam :D) Szóval epilálom a lábam, a hasamon is van egy kicsi csík, amit epilálok (bár ott már nem nő annyira) A combomat borotválom, a karomat epilálom. Engem zavar, ha szőrös vagyok... 16/L
2012. máj. 10. 23:11
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Így kimondva furcsa, hogy szőrös lány, de ha pl. a barátnőmnek lenne PCO-ja, biztos nem mondanám neki, hogy "ehh, hát te meg hogy nézel ki", előbb-utóbb elfogadnám természetesnek, mert szeretem, nem tehet róla, kész, ennyi, de azért örülnék, ha zavarná őt is és epillálna. Nehéz erre bármit mondani, álszent dolog lenne azt mondani, hogy nem találnám furcsának.
2012. máj. 10. 23:17
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem nyúlnék hozzád. Használd a borotvát!
2012. máj. 10. 23:24
 19/22 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat :)

hát...higgyétek el, hogy engem is rettenetesen zavar és ahogy tudok, természetesen teszek ellene. egyébként ezt leszámítva szerintem szép lány vagyok, szóval nem hiszem, hogy van oka panaszra :))

próbáltam már a fogamzásgátlót, most is szedem, de sajnos nem igazán használ. most nyáron megyek majd egy komolyabb kivizsgálásra, talán ott kapok majd valamit ! :/ :)

2012. máj. 10. 23:26
 20/22 anonim ***** válasza:
olvassátok már el rendesen. Szőrtelenít! de mondjuk két epilálás/gyantázás között hagyni kell kicsit visszanőni.
2012. máj. 10. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!