Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan lány, aki szívesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány, aki szívesen barátkozik fiúkkal? Úgy érzem most egy lánybarát segíthetne rajtam leginkább.

Figyelt kérdés

Szeretnék lányokkal kizárólag barátkozni, haverkodni, ugyanis rájöttem, hogy azért nem vagyok sikeres a barátnőszerzésben,mert nem igazán értem a lányok, nők vágyait, a velük való kommunikáció is elég nehézkes, mert általában csak azokkal beszélgettem eddig, akik tetszettek nekem és hát olyankor akaratlanul is nyomulok rájuk ösztönösen, de ezzel épp azt érem el, hogy ők még inkább menekülnek tőlem.

Szóval úgy érzem sokat segíthetne egy jó lánybarát, akivel jobban átérkelném a lányokkal való kapcsolatot, főleg szép lányokkal vag ynekem tetszőkkel lenne érdemes barátkoznom, ugyanis eddig mindig rájuk nyomultam, de ezáltal segíthetne visszafogni magam és emellett megtanulnék úgy bánni a lányokkal, hogy nem egyből lerohanom őket.

2012. máj. 10. 21:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
hol laksz? milyen korú és kinézetű lány(ok)ra gondoltál?
2012. máj. 11. 11:38
 12/13 A kérdező kommentje:

ma 11:38

Hajdú-bihari vagyok. A kor annyira nem lényeges tizen-huszonéves legyen, alkatra vékony vagy normál, átlagos testalkatú legyen.

2012. máj. 11. 16:30
 13/13 anonim ***** válasza:
akkor nem tudok segíteni, Bp-i vagyok :(
2012. máj. 11. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!