Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha 15 évesen még nem volt pasim és még nem is smároltam?
Mert, ha a barátaimmal ilyenekről beszélünk, mindig szarul érzem magam, hogy nekem még sose volt senkim, sőt még azt sem tudom, hogy milyen smárolni...
15/L
Fiú vagyok szintén 15 nekem sem volt senkim ---> még nem is csókolóztam.
Nem tartom gáznak, egyszer majd összejön :)
Mert ők azt mondják, hogy nekik már volt...
Nyugodtan mondd te is. :-D
Ők sem tudják ellenőrizni, ahogy te sem...
15 után csókolóztam én is előszőr, 18 elmúltam amikor elvesztettem a szüzességem,most 25 vagyok, boldog párkapcsolatban, házasságot tervezve...sztem nem vagy elkésve:)
L
Ha megkérdezik tőled, akkor ezt válaszold nekik: Semmi közöd a magánéletemhez!
Ha megmondanád a legjobb barátnődnek, akkor ez enyhítheti a fájdalmadat és lehet, hogy Ő még a témát is próbálná terelni az érdekedben :) Amúgy még én sem csókolóztam, és nem volt még barátnőm. 16/F
Ha te magad nem érzed annak akkor nem :) Nekem sem volt még barátnőm és nem is csókolóztam még, de nem érzem gáznak úgy sem, hogy picit idősebb is vagyok nálad :)
../f
nekem se de bármikor lehet, nincs olyan személyiségem meg külsőm hogy ne legyen.
keresd a lehetőségeket, járj nyitott szemmel :P Fejleszd magad!
f18
Gáznak nem gáz de,kicsit fura!
Ne kapkod el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!