Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főként lányok válaszát várnám, Szerintetek is rosszak ezek az arányok?
Cica fiú vagyok, mégsincs nőm.
Ez ennél bonyulultabb, önbizalomhiányom van nekem is, szóval nálad is ez a fő probléma.
Szerintem simán lenne esélyed, ahogy nekem is a lányoknál, ha lenne önbizalmad, mernél lépni és látnák rajtad, hogy magabiztos, jókdeélyű, határozott férfiember vagy.
De nem vagy, így te is egyedül maradsz, amíg nem tanulsz meg színészkedni, eljátszani azt a jellemet, amire a nők
vágynak.
A 20/5-ös fallosz meg sok lánynak már sok is lenne. Azon felesleges paráznod, bőven elég, ha használni tudod.
"Valamint a másik problémám ,hogy szerintem a szerszámom mérete sem eget rengető."20/5"
Akkor az én 14 cm-emre mit mondjak? És én meg 173 cm magas vagyok 88 kilóval. Ne gyúrni menj, hanem futni, ugrálni guggolásból stb. 18/F
Szerintem nincs probléma veled. Sok lány szereti a pocakos fiúkat :)
25/N
Nagyon-nagyon sok lánynak jönnek be az ilyen pasik.
Pocak ellen futás és biciklizés a legjobb.
A komoly lányok körberöhögik a cicafiúkat.
A szerszámod mérete pedig a leírtak alapján több mint rendben van, bőven átlag feletti.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!