Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről a képről? (lányok válaszát várom)
2012. máj. 9. 21:49
12/38 anonim válasza:
Én egy arcplasztikára is elküldenem :D
15/38 anonim válasza:
Most kellett ez? Este rosszat fogok álmodni vaze! Nagyon durva, szerintem.
16/38 anonim válasza:
Hát, nem az a tipikus matyóhímzés.
17/38 anonim válasza:
HOgy mekkora szemét emberek vannak! -.-"
Én azt tanácsolnám, hogy kezdj el kondizni, attól szép izmos leszel, a hajadat meg nyírd le, sokkal jobba rövid haj, én is jó ideje rövidre nyírom.
Amúgy arcra nincs gond veled, de ez a kép szerencsésebb lett volna, ha mosolyogsz rajta.
Amúgy nem vagy ronda.
18/38 anonim válasza:
Ne törődj a bunkó emberekkel..
Amúgy nem vagy ronda:)
20/38 anonim válasza:
Szerintem tök jó!
Masztiztam a képedre, ugye nem baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!