Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mennyire vagytok félénkek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyire vagytok félénkek? (kort és nemet is lécci *. *)

Figyelt kérdés

Sztem én vok a legfélénkebb :$

20/f

2012. máj. 9. 20:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mihez képest? Ja és ha azt írod h hozzád képest, közölném h nem ismerünk!
2012. máj. 9. 20:08
 2/13 anonim ***** válasza:

Cica, amíg azt írod hogy lécci, addig nem is baj ha félénk vagy.

Amúgy én nem annyira csak bizonyos helyzetekben, ismerkedésnél pl. kisebb százalékban kezdeményezek.

23/N

2012. máj. 9. 20:09
 3/13 anonim ***** válasza:

Én nagyon szoktam félni:S

Amikor este lekapcsolom a villanyt akkor egyből szaladok az ágyba mert félekk a sötétben:S

2012. máj. 9. 20:12
 4/13 anonim ***** válasza:

ha félsz sose lesz nőd, a csajok csak olyannal járnak akiből kinézik hogy nekimegy egy medvének! Ezt ne feledd :)

f18

2012. máj. 9. 20:15
 5/13 anonim ***** válasza:
Én is az vagyok. Bár most megismertem egy hasonlóak félénk nőt, és elég lassan haladok vele. 19/F
2012. máj. 9. 20:15
 6/13 anonim ***** válasza:
én nagyon az vagyok. 15 (lassan 16)/L
2012. máj. 9. 20:30
 7/13 anonim ***** válasza:

Fiú létemre én is eléggé félénk vagyok, de csak mert rondának tartom magam és emiatt úgy érzem, hogy ha meglátnak az utcán vagy akárhol tartok tőle, hogy beszólnak, hogy milyen ronda vagyok. :/

Emiatt önbizalmam, önbecsülésem sicns és nem is merek kezdeményezni lányoknálk, csak haverok társaságában, de annyira érzem, hogy felesleges,hiszen a mai lányok igényei hatalmasak, külsőre nem tudnék megfelelni nekik.

:(

2012. máj. 9. 20:34
 8/13 anonim ***** válasza:
Ja és 22f.
2012. máj. 9. 20:43
 9/13 A kérdező kommentje:

Nemhiszem h beszólnának az utcán. Mondjuk én sztem nem vok ronda csak félénk..

Én am úgy vettem észre h nem olyan vészesek a csajok igényei, v szerinted mi a nagy igény? :O

2012. máj. 9. 21:30
 10/13 anonim ***** válasza:
nem nagyon. tegnap megtámadtam egy kutyás embert. 38/F
2012. máj. 10. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!