Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legromantikusabb hely egy 13 éves párnak?
Már mint úgy értem,hogy 13 évesek vagyunk.Na jó,a csaj 12!
Találkozok vele 1 buszmegállóban és hova menjünk?A városban nincsen mozi meg semmi.Valami ötlete valakinek?
12 éves csajnak?Szerintem még csak lány annak is kicsi..nem hiszem,hogy a randizáson kellene törni a fejét,nekem ennyi idősen meg sem fordult a fejemben..Itt mellettünk a játszótéren vannak ilyenkorú "párok",beszélgetnek, nem hiszem hogy ennyi idősen ne lenne ez a hely alkalmas erre.Na jó nem kell homokozni, ahogy az első válaszoló írja, de 12-13 évesen ne már,hogy ne legyen jó..
Nekem lányom van még kicsi de ha 12 évesen randira készülne....hát rosszul lennék.
a 7:51 nek mondom hogy az ti időtökben volt ez meg a mi időnk nem a régi kor szerint élnünk ;) a szomszédunkban egy lány 14 éves és megszülte az első gyerekét ;) m1
Szerintem hívd el fagyizni vagy sétáljatok vagy valami...
8:30nak
ugye azt te sem gondolod komolyan,hogy normális dolog,ha egy 14 éves kislánynak gyereke születik????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!