Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el ezt a valakit ha egyszer nem tudom magam túltenni rajta?
Figyelt kérdés
van egy lány, akit nagyon bírtam. ő is bírt engem. rengeteg képet küldött meg minden. de nemakart találkozni csak msnen akart ismerni. mondom ok. aztán összeugrasztott minket egyik barátnője és ennek hatására törölt engem, pedig nagyon sok szép emlékem van róla. ez történt kábé egy hónapja. és ma játszottam a multplay-en és bejött a szobába egy olyan nevezetű játékos mint amilyeneket ő szokott adni magának. megnéztem mi a neve és volt az, együtt játszottunk. olyan festőset mind a 2x kitaláltam amit rajzolt. és most hirtelen felelevenült bennem ő, nagyon hiányzik. de ha felvenném másik msnről törölne, mert szerinte nicns értelme. mert rábeszélték erre. szóval hogyan felejthetném el? próbáltam már másokkal feledtetni, de nemtudom. vagy valahogy visszakaphatom ha ilyen hajthatatlan. holnap beülök a multiplay elé és várom, és bemegyek hozzá. :) csakhogy újra játszak vele mint annak idején msnen megannyi aknakeresőt.2009. jún. 25. 01:46
1/4 anonim válasza:
Tudod, csak akkor lehet összejönni valakivel, ha a másik félben is meg van a hajlandóság erre. Ha ennyire fontos neked, hívd fel (ha tudod a számát) vagy írj emailt neki. Mondd el őszintén, hogy hogy érzel. Ha tetszel neki, akkor nem fog elutasítani. Az jól esik az embernek, ha azt mondják neki, hogy hiányzik és felelevenítik az emlékeket. Engem semmilyen barátnő nem tudna lebeszélni, ha valakivel valóban meg akarnék ismerkedni. Ez valójában az ő döntése, nem másé.
2/4 A kérdező kommentje:
nem erről van szó. ha felhívnám kinyomná, 8 emailt küldtem neki már, egyikre sem jött válasz mindet törölte. összesem tudnék vele jönni hanem csak annyi elég lenne nekem hogy újra beszélgethessünk olyanokat mint régen, és átéljem mindazt a jót amit mással tuti nemfogok. csak ennyit. :) nemsok.
2009. jún. 25. 02:59
3/4 anonim válasza:
Őszinte leszek veled. Ennek tényleg nincs sok értelme. Ez olyan időpocsékolás, nem gondolod? Lehet, hogy ő is így látja...mert kapcsolatot nem akarsz, tulajdonképpen találkozni nem is fogtok, akkor meg minek? Lehet, hogy ezért nem akarja. Én sem vesztegetném az időmet ilyesmire.
4/4 A kérdező kommentje:
lehet igazad van oké. de 5 hónapig beszélgettünk meg nagyon jól elvoltunk, erre egyik kotnyeles barátnője elkezd kavarni, és 5 hónap után így jön rá hogy ennek nincs értelme...mégha magától jött volna rá...:(
2009. jún. 25. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!