Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan, kölcsönösen bejöttetek egymásnak, ám mégse volt közös téma? Az ilyesmit hogy lehet "orvosolni"?
Jaj, velem volt!:) Mi később jártunk is. Igazából, akkor sem volt túl sok közös témánk, mert nem volt közös a baráti körünk. Még csak egy suliba sem jártunk.
Aztán nemrég volt még 1 srác (17/L vagyok), na vele aztán télleg nem volt semmi téma, így hagytam, h magáról beszéljen..:D Én igazából ezzel hidaltam át a problémát. Beszéltem kicsit én is magamról (biztos unta, h hallgatok és csak mosolygok, és ritkán fűzök hozzá a sztorijaihoz dolgokat.. :P) ezért kérte, h meséljek már vlmit én is. Meg kell találnotok a közös dolgokat egymásban. Meg egyébként is, vannak olyan témák..pl továbbtanulás (ezek az általános kérdések), amikről lehet beszélgetni, elég sokat. Aztán, ha hirtelen ez is kifújt..jöhetnek az izgibb témák :P Nemtom fiú vagy, v lány, de lehet célozgatni a csajokra..pasikra..kinek mi az ideálja, milyen típus jön be stb. Menni fog az a beszélgetés, nyugi!:) Sok sikert!
Köszi!:D
Fiú vagyok, 16 éves
Írjatok még, ha tudtok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!