Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nyomulásnak veszitek ha egylány simán odamegy és lazán azt mondja hogy: "helyes vagy, bejössz nekem"? Vagy ez tetszik?
Én nyomban felhívnám telefonon a Bandi haveromat és megkérdezném tőle hogy:Ugye ez nem álom ami velem történik?
Természetesen tetszene a dolog:)
Szia!
Nos hasonló eset történt már velem, amikor a plázában az egyik csaj odajött hozzám, hogy tetszek a barátnőjének, és nem lenne-e kedvem velem ismerkedni. Nem vettem komolyan a dolgot, és mentem tovább a dolgomra :-) Nekem ez túlságosan gyanús, ha azzal támadnak le hogy mennyire tetszek nekik...Ez kb olyan, mint amikor én régebben haverokkal versenyeztünk, hogy ki tud több lányt megszólítani az utcán rendszerint eredménnyel.
Nem vagyok a nyilvános ismerkedés ellen, de abból, ha valaki odajönne hozzám hogy "helyes vagyok és bejövök neki" nem derülne ki számomra hogy mi a szándéka, sőt inkább gyanút fognék. Úgy gondolom, ennél normálisabb keretek között, is a tudomására lehet adni a másiknak hogy tetszik neki. Fordított esetben nem sok lány ajulna el ettől a dumától ha lenyomnám neki ezt a szöveget, megvan arra az esély hogy egy jót mosolyogjon és továbbmenjen :-)
Én ezt gondolom erről az egészről. Bár egyébként nálam akármilyen szöveggel próbálkozhatnának, nem menne, mivel jelenleg van barátnőm ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!