Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátom küldött egy sms-t, amiben egy szív van. Mit kéne tennem? :S
Már 5 hónapja szakítottunk(közös megegyezés alapján, de én hoztam fel, hogy szakítanunk kéne). Neki azóta volt egy barátnője(de már szakítottak), nekem nem volt új barátom, de most épp alakulóban van valakivel, aki nagyon bejön.:)
Pár perce jött egy SMS a volt barátomtól! Ezt írta: (L).(ezzel gondolom a szívecskét akarta szimbolizálni)
Mit kéne tennem, ha nem akarok tőle semmit? Írjak vissza, hogy "mi ez?", vagy ne foglalkozzak vele, és ne küldjek neki semmit?
Amúgy az 5 hónapja nem foglalkozott velem, nem keresett (csak párszor rám írt msn-en), és volt pár rejtett hívás, amit feltételezni tudok, hogy ő volt.:S:D Mit csináljak?:/
16/L
ma 19:19! ezt hogy érted?
ha szeretett volna, akkor a szakításunk már után 3 nappal nem lett volna új barátnője.
és a szakítás sem véletlen volt...
Szakítás után új barátnő arra is kellhet h elfeledjen ám=).
Mért rossz oldalról nézed? lehet h megakar változni és újra kezdeni. Beszéld megvele h mivan msnen. Ésha bocsánatot kér satöbbi, és úgylátod nemcsak duma akkor go előről=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!