Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet esélyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet esélyem?

Figyelt kérdés
bocs h ujra kiteszem a kérdést de az elozore nem nagyon kaptam választ... Szoval az a helyzet hogy van egy csaj tobbszor észrevettem h néz engem,volt h vagy 10x ránéztem es mindig észrevettem hogy néz,meg mondta már elottem hogy de hisz olyan aranyos,mármint rám...de viszont nem nagyon beszélgetunk sokat,egy osztályba járunk szokutnk beszélgetni de nem olyan sokat,facebookon meg szinte sose írunk, lehet hogy azt várja hogy én kozeledjek? szerintetek bejohetek neki? nekem tetszik a csaj szép és okos is...

2012. máj. 7. 21:13
 1/8 anonim ***** válasza:

50-50%

Egy próbát megér. Lehet hogy azt várja, hogy te közeledj. Nem tudom miből gondolod, hogy neki kéne. De várd csak a sült tubit.

2012. máj. 7. 21:16
 2/8 anonim válasza:
Persze, hogy lehet eséjjjjed. De ezt mi kívülállóként nem tudjuk megmondani. Lehet, hogy azért nézett, mert fika volt a homlokodon.
2012. máj. 7. 21:18
 3/8 Shai-Hulud ***** válasza:

"Persze, hogy lehet eséjjjjed"

Még ha 4 "j" betűt írsz is, az "esély" szót bizony akkor is "ly"-nal írják. :-)

A kérdésre:

Nosza, mire vársz? Tőlünk nem fogod megtudni, hogy bejössz-e neki, csak tőle!

Pedro

2012. máj. 7. 21:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Eséjjjjed? Mi a f@sz... Ez milyen nyelven íródott?:D
2012. máj. 7. 21:44
 5/8 A kérdező kommentje:
na jo de mit kérdezzek vagy mit írjak? :D
2012. máj. 7. 21:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia. Béla vagyok. Tudod, osztálytársak vagyunk. Meghívhatlak egy epres shake-re?
2012. máj. 7. 21:52
 7/8 anonim válasza:
Direkt írtam eséjjjjnek, ne akadjatok ezen fent.
2012. máj. 8. 17:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem simán!:)

14/L

2012. máj. 8. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!