Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiúval állandóan nézzük egymást akkor van esélyem?
kizárt, én állítolag mindekivel szemezek, pedig csak gondolkodva, elmélyedve sétálok az utcán...észre sem veszem a barátokat, rokonokat, vagy hogy éppen szemezek valakivel:
bár szeirntem jobb dolog mintha a seggüket, vagy a mellüket nézném; igy korrektebb talán ha a szemükbe nézek: de ez önkéntelen dolog: nem is emlékszem semmire; ha akkor szol rám akkor is lehet h letagadnám-.--.-.-.-.-
rosz szokásom: sjanos oylanokat is nézek: akik kicsik, idősek:SSS aztán ugye a 4-5évvel fiatalabb lányok egyből megkeresnek engem face-en...jelölgetnek, és amikor megkérdezem h mé?! azt a választ kapom h midnig nézni szoktam őket...
eléggé szégyenletes dolog reményeket kelteni olyanokban ,akikre rá sem néznék ha választani lehetne: de ugye ez a nézés nálam egy pót- illetve kényszercselekvés: nem egyszerü dolgokon jár az eszem; és oylankor csak két dolog van: A-ból B-be eljutni, és közben gondolkodni valamin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!