Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ez a szám mennyire jön be? Vagy ha nem mi nem tetszik benne?
mi ez neked szex?
mert szerintem nem
linkeld ezt máshova
ha bírja az ujjad
hisz ehhez IQ kell
sajnos ezt keresheted
1. ez nem nevezném számnak sem
2.pocsék úgy ahogy van,végig sem lehet hallgatni
3.régen rossz ha valaki azt hiszi,hogy egy ilyen förtelemmel lehet hódítani..
4.szánalmas-ízléstelen- élvezhetetlen-pocsék ízé ez..
3.
1 vagy lány vagy
2vagy b*zi vagy
3vagy öreg vagy
Ha nem bírod a kritikát miért kérted az emberek véleményét???
Főleg azért nem értem a reakciódat, mert te kérted, hogy írják le a negatív véleményüket is.
A szám pedig szerintem szánalmas és gusztustalan, hogy a szexuális életét közszemlére teszi azzal, hogy ilyen "értelmes" szöveget ír.
És ha ez a kérdés azért született volna, mert egy csaj van a képben (persze ha fiú vagy) és esetleg normális nőnemű, akkor meg nem mutasd neki, hogy mit hallgatsz, mert ezzel csak elkergeted magad mellől. Erre csak a kis r*bik buknak akik a Klippben is szerepelnek (már bocs a szóhasználatért).
És igen, én is lány vagyok, ezek mellett hallgatok rap zenét, és imádom a Majkát, és csak, hogy ne legyen ez a reakciód, közlöm, hogy egyáltalán nem vagyok prűd.
Szóval a véleményem a dolgokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!