1/13 anonim válasza:
nekem nem eleve 9-essel kezdődik! a paratlanokat nemigazab bírom és rádásul a vegen is paratlan van, ha a közepén lennének elrejtve a paratlanok és a száleken a párosak akkor lehet h szimpatikusabb lenne, bar még azis megtöri ennek a számnak a szépségét h van benne tizedes vessző, ami ugyan utal arra h nagyon egyedi de mégis pont az egyedisége miatt lesz kicsi a rajongótábora, ha törődik majd magával ídővel szebb szám lessz belőle, erre most sajnos azt kell mondanom hogy nemtetszik, ez így jelen állapotába egy hatalmas alpáriság!
2/13 anonim válasza:
Nekem meg pont a páros számjegyek nem tetszenek, kivéve a nyolcast. Az olyan szép szimmetrikus. Egyébként tetszene, csak túl sok benne szerintem az ismétlődő számjegy, ez kissé unalmassá teszi.
4/13 A kérdező kommentje:
megpróbáltam javítani rajta:
84162545,16
így jobb?
2012. máj. 4. 13:47
6/13 anonim válasza:
Nekem ez a három a kedvenc számom :1,0és a -1 . Ők a legjobbak !:)
7/13 anonim válasza:
A nulla és az egyes közt nem tizedes vessző van !
8/13 anonim válasza:
És erről mit gondoltok?
78499013,52
9/13 anonim válasza:
szerintem tizedes vesszo nelkul sokkal mutatósabb lenne
10/13 k.lau13 válasza:
Nekem az tetszik, amit a nyolcadik írt, csak nem kéne bele az a hülye négyes meg a tizedesvessző, azoktól én személy szerint kikészülök és depressziós leszek ha meglátom!!
Az eredeti is tetszene, csak ki kéne venni belőle a négyes és a hatost, és átírni tizenhármasra meg kettesre!! Így:
982113131555215... Nem, így se jó, valami nem stimmel vele.
És ez milyen?
9953215788913? Nincs hülye tizedesvessző, és csak nyolcas meg kettes a páros szám! NA?? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!