Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 év fölött, egyedülálló nőként van esély még párt találni, családot alapítani?
Nem így terveztem, de sajnos így alakult az életem. Néha nagyon elkeserít, mert úgy érzem, már nincs semmi esélyem.
Főleg férfiak válaszaira vagyok kíváncsi, hogy általában a 35 feletti nőket mennyire tartják "partiképesnek"?
Köszönöm a válaszokat! Az a probléma, hogy azért bárkit én se akarnék. Nem az a cél, hogy most legyen valakim, tök mindegy, hogy ki. Nem egy "brad pitt"-et szeretnék félre ne értsetek, hanem olyan dolgok, hogy pl. intellektuálisan is kiegészítsük egymást. Ha mindegy lenne, már rég lenne valakim.
Másrészt meg azt is látom, hogy a 35 körüli férfiak meg a huszonéves fiatal lányokra buknak.
Nem arról van szó, hogy rosszul néznék ki, de azok a lányok még kialakulatlanok és azt látom, hogy ez jobban bejön a férfiaknak. :(
Kedves utolsó!
Sajnálom ami történt! :(
Én szintén 35 éves vagyok. Nekem az a problémám, hogy túl sok jelentkezőm van, és ha gyereket is szeretnék, (ezt kizárólag az életkorom miatt, mivel tudom, hogy később nagyon megbánnám, az örökbefogadás is elég necces dolog, éveket kell várni stb...), így egyik sem felel meg a kritériumoknak.
Attól nem félek, hogy "partnerem" nem lesz, inkább attól, hogy nem találok olyan férfit, akinek érdemes lenne gyereket szülni.
Nekem sem úgy alakult az életem, hogy elképzeltem, de ahogy láthattad, hogy a többiek is írták, kivéve egy véleményt, szerintem van esélyed.
Viszont nekem egy dolgot el kellett fogadnom: mivel a mi korosztályunkban nagyon kevés az olyan pasi, aki még nem volt nős, így számomra nem gond ha valaki elvált, és az sem ha pár évvel fiatalabb (10 a maximum).
Minden lehetőséget próbálj meg társkereső oldalak, szervezett bulik, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!