Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem szerettek engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szerettek engem lányok? Tényleg csúnya vagyok vagy más oka van?

Figyelt kérdés

2012. máj. 6. 15:51
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
79%

#14 volnék, ezúttal komoly szóval rukkolva.

"Jó, tegyél fel te magadról ide, én nem égetem magam a beképzelt, felszínes lányok hada előtt, akiknek csak a magas, jóképű vagy izmos srácok vagy a mackók,mert már minden jobb nekik külsőre, csak ne én legyek."

Nem vagy te csöppet paranoiás? Minek teszel fel megválaszolhatatlan kérdést? Én sem faggatlak a szülinapi tortám ízéről, hisz fölösleges lenne, bele sem kóstolhattál.

"Amúgy meg küldtem már képet valamikor sok lánynak, akkor mindenki azt hazudta kivéve 3-4 lányt, hogy helyes vagyok vagy nem sok hiba van a külsőmben."

Mi értelme volt, ha eleve hazugságnak könyvelted el a még meg sem született reakciókat?

"Fura is volt, hogy a többségnek ennyire bejövök, mert a való életben eddig mindig kudarcot vallottam, vagy "foglalt" lányokat sikerült leszólítanom."

Nem mindenki ujjong, ha ügyintézés közben váratlanul az aurájába férkőzik egy vadidegen ipse, akiről távolról visít a nyomulási szándék. Ismerettségi köröd nincs?

2012. máj. 6. 18:38
 22/25 A kérdező kommentje:

ma 18:38

legutóbbiak ráértek, de mindegy, nem is ez a lényeg, hanem mindegyiken látszott, hogy igazából valami jobbat várt, egy menő pasit, nem egy átlagos rendes fiút, ez a lényeg

elegem van az egészből, nincs is értelme ismerkednem lányokkal, úgysem leszek nekik sosem jó, amiért ilyen rendes vagyok velük, bunkózni fogok mostanstól mert ez kell nektek sajnos

2012. máj. 6. 19:02
 23/25 A kérdező kommentje:
ja és tényleg nagyon ronda vagyok, köszönöm lányok, végre biztosan tudom az igazságot, eddig csak űgy tűnt, hogy a lányok egy részének bejöttem a másikna meg iszonyat undorító voltam, de most már 100%, hogy a világ legrondább fiúi közé tartozom
2012. máj. 6. 19:05
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Na, akkor döntsd már el, hogy a modorodra avagy a külsődre akarod fogni a sikertelenséget, légyszíves.:D

Esetleg képet is linkelhetsz privátban, ritka kegyetlen fajtát népesítek, vagy legalábbis kézzelfoghatatlan szempontlistámon előbb áll a(z igazság birtoklásához való) jog az érzelmeknél, így áltatástól nem kell tartanod.

2012. máj. 6. 19:33
 25/25 anonim ***** válasza:
79%
Kép nélkül mégis honnan kéne tudnom, hogy csúnya vagy-e??? De ahogy nézem, te már eldöntötted magadról, hogy csúnya vagy, mondhat bárki bármit... akkor meg minek teszed fel a kérdést?!? 24/L
2012. máj. 6. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!