Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szerettek engem lányok? Tényleg csúnya vagyok vagy más oka van?
Figyelt kérdés
2012. máj. 6. 15:51
11/25 A kérdező kommentje:
Már lecsúnyáztál, úgyhogy esélytelen vagyok nálad is, szóval nem is érdekelsz.
2012. máj. 6. 16:55
13/25 A kérdező kommentje:
ma 16:58
olyanról még nem hallottam
2012. máj. 6. 17:07
15/25 anonim válasza:
Le csúnyáztál nem érdekelsz XDDDD hát ez mi ? :D
16/25 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy elhánynám magam!
17/25 A kérdező kommentje:
Minek legyek olyan lánnyal, akinek nem vagyo külsőre vonzó, hogy aztán elhagyjon egy menő macsóért?! -.-"
2012. máj. 6. 17:34
18/25 anonim válasza:
Na és én miért nem kellek a lányoknak ??? nem vagy én csúnya gyerek.
19/25 anonim válasza:
egyébként ha felraknál egy képet egyszerűbben ki nyilvánithatná az ember hogy milyen a külsőd
20/25 A kérdező kommentje:
ma 17:39
Jó, tegyél fel te magadról ide, én nem égetem magam a beképzelt, felszínes lányok hada előtt, akiknek csak a magas, jóképű vagy izmos srácok vagy a mackók,mert már minden jobb nekik külsőre, csak ne én legyek.
Amúgy meg küldtem már képet valamikor sok lánynak, akkor mindenki azt hazudta kivéve 3-4 lányt, hogy helyes vagyok vagy nem sok hiba van a külsőmben.
Fura is volt, hogy a többségnek ennyire bejövök, mert a való életben eddig mindig kudarcot vallottam, vagy "foglalt" lányokat sikerült leszólítanom. -.-
2012. máj. 6. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!