Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Szerintetek jó képű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Szerintetek jó képű vagyok vagy nem? Kép lent.24F

Figyelt kérdés
[link]
2012. máj. 5. 11:04
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:
*nő
2012. máj. 5. 11:45
 12/56 anonim ***** válasza:
61%
Nagyon szánalmas vagy kérdező...
2012. máj. 5. 11:46
 13/56 anonim ***** válasza:

hát nem vagy se jó képű, se csúnya, olyan átlagos. nekem mindenesetre nem vagy az esetem.

de lehet egy rövid haj jobban állna.

2012. máj. 5. 11:47
 14/56 A kérdező kommentje:
rövid haj? ááá nem lehet eddig a csajoknak tetszett akikkel voltam együtt sőt megtiltották, hogy levágassam! Mert szerintük irigylésre méltó, hogy egy férfinak szép haja van. Nyilván ez nem biztos, hogy látszik kép alapján. Aki meg azt írta, hogy szánalmas vagyok, annak üzenem nem az volt a kérdés, hogy szánalmas vagyok - e. IQ XD
2012. máj. 5. 11:52
 15/56 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést így kellett volna feltenni:

Sápadtarcúak! Jó képű vagyok uff? Kép lent Uff. 24F uff

2012. máj. 5. 11:53
 16/56 anonim ***** válasza:

"Aki meg azt írta, hogy szánalmas vagyok, annak üzenem nem az volt a kérdés, hogy szánalmas vagyok - e. "

Szerinted mennyire érdekel, hogy mi volt a kérdés? Azt írom, ami eszembe jut.

2012. máj. 5. 11:53
 17/56 A kérdező kommentje:
Se mennyire érdekel téged mert az egod hatalmas és elájulsz a beképzeltségtől! XD Úgy hogy le vagy pontozva.
2012. máj. 5. 11:58
 18/56 anonim ***** válasza:
95%

"Úgy hogy le vagy pontozva."

Te tényleg 24 éves vagy? A 10 évesek viselkednek így. Szánalo a köbön. Amúgy nyugodtan lepontozhatod ezt is, teszek rá. :)

Idióta.

2012. máj. 5. 12:00
 19/56 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszel, nem a hajad miatt, egyszerűen az arcod visszataszító számomra. Jobban szeretem a nyílt, tiszta tekintetű de mégis karakteres vonásokkal rendelkező férfiakat-neked viszont mélyen ülő szemeid és nyomott arcod van. A stílusod elég gagyi és erre szándékosan használom ezt a szót-ez a legkifejezőbb.
2012. máj. 5. 12:01
 20/56 anonim ***** válasza:
Gagyi vagy apám xD
2012. máj. 5. 12:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!