Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki fiúként lányos többségű iskolába tanul, azt "körülrajongják" a csajok? Mik a tapasztalataitok? Jelent ez valami előnyt?
Ugyanez a kérdésem lenne fordítva is: mondjuk műszaki szakokon fiútöbbletnél a kevésbé szép lányok is népszerűbbek a fiúknál?
Kort és nemet is írjatok ha lehet.
nálunk fele-fele
és kábé az összes csajnak van már 2-3-5-10egynéhány évvel idősebb pasija, szépen klikkekbe tagolódnak,és leszarják a fiúkat...-.-'
Mi 31en vunk az osztályban abból 6 fiú... és az egész suliban ilyenek az arányok de nem jó... nem körülrajonganak hanem megy a marakodás meg a harc meg egymás fúrása hisztik stb. stb. még fokozottabban, mint máshol :/ A másik meg h az egész sulinak ien lányos programjai vannak meg a termünk is úgy néz ki mint egy Barbi-ház, és ha mi fiúk bármit akarunk akk az általában le van szavazva... sztem a fele-fele megoszlás a legjobb :P
Szal jó vmennyire körülrajonganak de inkább keverik a sz.rt egymás ellen ez van...
18/F
Nálunk a gimiben osztályonként 4 fiú volt a mi évfolyamunkon. Az egyik párhuzamos osztályban különösen jó volt a felhozatal, gyakorlatilag nem volt olyan csaj a suliban, aki a 4 év alatt ne lett volna az egyikbe szerelmes hosszabb-rövidebb ideig :) Úgyhogy szerintem működik, amit írsz, vagy legalábbis fiatalkoromban még így volt.
28/N
Utólag visszagondolva én örülök, hogy szinte fiúiskolákba jártam, főleg a 2-es válaszoló által mondott okok miatt.
Nálunk az osztály középiskolában 30 fő volt, amiből 2 lány volt. Ez változó, hogy mennyire népszerű egy lány, attól, hogy sok a fiú még nem jelenti egyből azt, hogy körül vannak rajongva. De lehet a több fiú közül többnek tetszik, mint kevés fiú esetén
Később egyetemen is hasonló arány volt, 500 főből kb. 20 lány. Ott is a nagy számok törvénye miatt lehetett több rajongója a lányoknak.
Nem is baj, hogy nem volt annyi lány, legalább nem vonták el a figyelmet a tanulásról. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!